Krievijas pārstāve "Eirovīzijā" nedzirdēs publikas svilpienus

© scanpix

Dziedātāja Poļina Gagarina, kura šogad "Eirovīzijā" pārstāv Krieviju, uz skatuves konkursa pusfinālā izies ar austiņām, un tādēļ, iespējams, nedzirdēs publikas svilpšanu, ziņo Krievijas mediji. Lai vai kā, konkursa organizatori jau ir brīdinājuši par soda mēriem, ja no auditorijas būs jebkādas provokācijas.

P. Gagarina atklāja, ka ierasti uz skatuves kāpj ar vienu austiņu, lai ar otru ausi dzirdētu publikas reakciju, taču šajā konkursā dziedātājai nāksies uzstāties ar divām austiņām - tas saistīts ar skatuves īpatnībām.

"Šeit visi uzstājas ar "divām ausīm". Viss skanēs tikai manā galvā, sajūtas tādas, it kā es stāvētu istabā un mūzika skanētu tikai manās ausīs," atklāj māksliniece.

Tāpat dziedātāja izteica cerību, ka Vīnes publika viņu uzņems pozitīvi.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais