Briti paliek nepacietīgi; karaliskais bērns vēl nav piedzimis

© mirror.co.uk

Svētās Marijas slimnīcai Londonā šobrīd ir pievērsta milzīga karaliskās ģimenes fanu uzmanība, jo palielinātas apsardzes dēļ, daži aculiecinieki ir izteikuši varbūtību, ka tuvākajā laikā slimnīcā varētu ierasties Kembridžas hercogiene, kurai jau vairākas dienas kavējas dzemdības.

Jau rakstījām, ka Kembridžas hercogienei Keitai Midltonei jau četras dienas aizkavējušās dzemdības, tādēļ ārsti apsver iespēju mākslīgi stimulēt to sākšanos, ziņo The Telegraph.

Pēc ārstu sacītā, hercogienes un hercoga otrajam bērniņam pasaulē bija jānāk jau pirms četrām dienām, taču plānotās dzemdības kavējas. Zināms, ka teorētiski mediķi var gaidīt līdz pat divām nedēļām, taču prakse pierāda, ka visbiežāk gaidīšanas termiņš nepārsniedz vienu nedēļu.

Baumas par iespējamo Keitas Midltones ierašano uzbangoja pēc tam, kad aculiecinieki pie slimnīcas pamanījuši policijas virsnieku, kurš pastaigā veda suni, kurš ir apmācīts spridzekļu meklēšanā. Šāds skats tika nepārprotami uztverts kā apsardzes pastiprināšana, kas, protams, kvēlākajiem karaliskās ģimenes faniem liek domāt, ka slimnīcā notiek dzemdības.

Pie slimnīcas joprojām dežūrē vairākas policistu grupas un neskaitāmi fotogrāfi.

Informācija sagatavota pēc mirror.co.uk

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.