Linda Leen Losandželosā iekļuvusi satiksmes "korķī"

© Instagram/linda_leen_

Valdzinošā latviešu dziedātāja Linda Leen šobrīd viesojas ASV, Losandželosā. Vismaz tā var spriest pēc viņas publicētajiem attēliem sociālajā vietnē Instagram.

Mūziķes atpūta milzīgajā ASV pilsētā sākusies trauksmaini, jo L. Leen iekļuvusi satiksmes sastrēgumā: "Vidējais pārvietošanās ātrums- 15km/h... Nožēloju, ka savu iesākto grāmatu atstāju koferī bagažniekā, būtu lietderīgi izmantojusi laiku. Kad tā padomā- cik savādi, ka pasaulē, kur ir tūkstošiem auglīgu kvadrātkilometru, kur nav nevienas cilvēka dvēseles, ir vietas, kur šamie labprātīgi spiežas kopà nepanesamā tuvumā...," savā Instagram profilā raksta māksliniece.

Spriežot pēc Instagram publicētajām bildēm, mūziķe ASV viesojas jau kopš aprīļa sākuma un ir apmeklējusi jau vairākas pilsētas.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais