VAKARA ZIŅAS: Kā Pamela Andersone izskatās pēc plastiskās operācijas?

Aktrise un modele Pamela Andersone visus pārsteigusi ar savu jauno stilu un kvalitatīvo plastisko operāciju. © scanpix

Jau daudzus gadus pazīstamā modele un Holivudas aktrise Pamela Andersone (47) nespēj atbrīvoties no tēla, kas izveidojās laikā, kad viņa piedalījās televīzijas seriālā «Pludmales patruļa», ar kura palīdzību aktrise iemantoja pasaules slavu. Taču tagad Pamela Andersone ir pavisam citāda. Viņa vairs nestaigā izaicinoši seksīgajos tērpos, kas izcēla viņas kuplās krūtis, vai naktskrekliem līdzīgajās kleitiņās, kurās padzīvojusī modele izskatījās nedaudz amizanti.

Taču tādu tēlu, kādā kinozvaigzne ieradās uz filmas «Šāvējs» pirmizrādi, no viņas nebija gaidījis neviens. Acīmredzot pie aktrises gludās sejas ādas un jaunavīgajiem vaibstiem labi pastrādājuši plastikas ķirurgi. Pamelai Andersonei bija skaisti saveidota frizūra, ne pārāk uzkrītoši uzkrāsotas acis un lūpas klāja maigas persiku krāsas pomāde ierastās perlamutra lūpukrāsas vietā. Uz jautājumiem par viņas izskata pārvērtībām slavenība klusēja un koķeti smaidīja.

Zeltītā auduma kleita bija diezgan vaļīga, taču, salīdzinot ar viņas agrākajiem tērpiem, šis apģērbs bija pat ļoti elegants. Šķēlums atklāja Andersones slaidās kājas, bet dziļais dekoltē knapi nosedza kuplās krūtis. Tiesa, modele tomēr bija kritusi kārdinājumā un papildinājusi savu tēlu ar koši rozā jostiņu, taču tā ne tik ļoti krita acīs, lai pievērstu pastiprinātu uzmanību.

Iespējams, Pamelu Andersoni ietekmēja fakts, ka uz pasākumu kopā ar viņu bija dēls Brendons Tomass Lī (18), bet varbūt aktrise vienkārši nomainījusi stilistu un vērsusies pie izcili prasmīgiem plastikas speciālistiem.

Izklaide

Šonedēļ, par godu 5. oktobrī atzīmētajai Pasaules skolotāju dienai, Latvijā zināmi mūziķi – Annija Putniņa, Miks Galvanovskis un operdziedātāja Andžella Goba – ierakstījuši dziesmu “Sēde”. Tā izskan šajā rudenī atskaņotajā, jaunās skaņās atdzimušajā, mūziklā “Klase”. Lielās skatītāju intereses dēļ mūzikls oktobrī uz VEF kultūras pils skatuves 15. oktobrī piedāvās vairākas papildizrādes.

Svarīgākais