LAIMĒ: Jau šodien kāds tiks uz Aijas Andrejevas lielkoncertu!

© publicitātes foto

Portāls nra.lv saviem lasītājiem piedāvā piedalīties vienreizējā konkursā, kurā būs iespējams iegūt divus ielūgumus uz valdzinošās Aijas Andrejevas jubilejas koncertu "Soļi", kas norisināsies šī gada 24. aprīlī, koncertzālē Palladium.

Pirmais minikonkurss noslēgsies šodien, pēcpusdienā, taču jau rīt piedāvāsim vēl divus ielūgumus. Vienīgais, kas jāizdara - jākļūst par mūsu Facebook lapas sekotāju un jādalās ar skaisto konkursa plakātu. 

Svinot mākslinieciskās darbības desmit gadu jubileju, Aija Andrejeva izdod jaunu dziesmu "Soļi", kas ir veltījums saviem klausītājiem un draugiem. Par godu desmitgadei un dziesmai, 2015. gada pavasarī notiks Aijas Andrejevas un draugu vislatvijas koncerttutūre ar tieši tādu pašu nosaukumu - "Soļi", kas noslēgsies ar TV lielkoncertu 24. aprīlī koncertzālē Palladium, kad kopā ar mākslinieci uz skatuves būs redzami viņas draugi un kolēģi ar kuriem 10 gados piedzīvots tik daudz: Alex, Harijs Zariņš, Kaža, Goran Gora, Olga Rajecka, Lauris Reiniks, Amber, Kārlis Lācis, koris "Gaudeamus" un citi, tas būs kā zīmīgs atskats uz kopā paveikto un piedzīvoto.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.