Klārksona sāga: uz BBC ar tanku nogādā petīciju

© independent.co.uk

Britu raidorganizācijas BBC birojā ar tanku nogādāta nepilna viena miljona cilvēku parakstīta petīcija par Džeremija Klārksona atjaunošanu auto raidījuma "Top Gear" vadītāja amatā, ziņo independent.co.uk

Uz tanka stāvēja par raidījuma varoni Stigu pārģērbies vīrietis baltā kombinezonā un ar ķiveri galvā.

Pirms nedēļas ierosinātās petīcijas autori bija cerējuši savākt vienu miljonu parakstu, taču piektdienas pusdienlaikā tiem pietrūka apmēram 10 000 cilvēku.

Kā jau ziņots iepriekš, BBC pirmdien sāka disciplināro izmeklēšanu par Klārksona strīdu ar producentu. Vairāki mediji ziņoja, ka Klārksons esot iesitis īru kopproducentam Oisinam Timonam un izteicis rasistiskus komentārus, savukārt citi vēstīja, ka Klārksons tikai pagrūdis producentu un draudējis panākt viņa atlaišanu.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais