Izveidota mājaslapa, kas skaita laiku kopš Putina "pazušanas"

© laaake.com

Internetā radīta asprātīga mājaslapa, kurā atrodams pulkstenis, kas skaita laiku kopš Krievijas prezidenta Vladimira Putina pēkšņās prombūtnes no sabiedrības acīm- laaake.com. Mājaslapas fonā redzams fragments no operas "Gulbju ezers". Mājaslapas izveidotāji parūpējušies arī par iespēju dalīties ar šo informāciju sociālajos tīklos, pievienojot vēstījumu: "Pastāstiet saviem draugiem par šo brīnišķīgo ziņu".

Kā jau ziņots, Putins sabiedrībā nav rādījies kopš 5.marta, izraisot plašus minējumus. Mediji minējuši, ka Putins sasirdzis vai pat miris, ka viņa izredzētā Šveicē laidusi pasaulē bērnu vai pat, ka valstī noticis apvērsums. Kremlis šos minējumus noraidījis.

 

Izklaide

Rīgas Reformātu baznīcā 18. oktobrī pirmo (un acīmredzot arī vienīgo) reizi kopā vienā kvartetā spēlēs “nu jazz” un brīvās improvizācijas meistari Džons Raskins, Stens Sandells, Tims Pērkiss un Vladimirs Tarasovs. “Viņu eksperimenti un novatoriskās idejas ir atstājušas dziļas pēdas džeza attīstībā, bet meistarība bijusi paraugs un iedvesmas avots daudziem pasaulē atzītiem mūziķiem.”

Svarīgākais