Reperis Gacho: Latvijas prezidentei jābūt Vairai Vīķei-Freibergai

© f64

Populārais reperis Gacho, kurš joprojām atrodas Gaiļezera slimnīcā, turpina būt aktīvs sociālajos portālos, šoreiz izsakot savu viedokli par aktuālu tēmu - nākamajām prezidenta vēlēšanām.

Savā Instgaram profilā mūziķis publicējis savu viedokli: "Es vēlos, lai Latvijas valsts prezidente ir Vaira Vīķe-Freiberga. Un ar šo es nedomāju konkrētu personu, bet standartu, kādam beidzot pēc 8 gadu prombūtnes vajadzētu pietuvoties mūsu nākamā prezidenta ievēlētājiem. Es gribētu redzēt valsts galvenā cilvēka amatā harizmas pilnu, inteliģentu, gudru, apsviedīgu, diplomātiski spēcīgu tautas vadītāju ar nesaliecamu mugurkaulu, kas nebaidās iestāties pa vidu pasaules līderiem (ne tikai kopbildēs), ievirzīt un aizstāvēt Latvijas intereses uz pasaules sarunu galda, uzmundrināt tautu spēcīgāk par jebko citu, kas tiek ievēlēts arī uz otru termiņu bez nožēlas, un kad prezidentūra beidzas, tauta vēl ilgi to turpina saukt par prezidentu!"

Jau rakstījām, koalīcijas partijas sākušas sarunas ar mērķi vienoties par viena kandidāta izvirzīšanu Valsts prezidentaamatam. Valdību veidojošās partijas nolēmušas arī tikties ar sabiedrības pārstāvjiem, lai uzklausītu iedzīvotāju uzskatus šajā jautājumā.

 

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.

Svarīgākais