Traumētais reperis Gatcho uzliela Gaiļezera slimnīcu

© twitter; ekrānšāviņš; @JanisZilde

Jau rakstījām, ka populārais mūziķis Gacho piedzīvojis kritienu BMX treniņā un guvis smagu savainojumu - liesas plīsumu. Šodien slimnieks mikroblogošanas vietnē twitter palielījis Gaiļezera slimnīcas rūpīgo personālu.

Reperis Gacho, kuram traumas dēļ nācās atcelt "Spēka Tūres" koncertu, šodien ietvītoja: "Lidz sanjemshu rekinu par pavaditam naktim Gailezera slimnica-man te viss apmierina!Cilveki strada un pats galvenais, ka rupejas! @aslimnica."

Jāpiezīmē, ka šodien traumēto mūziķi apciemojis viņa labs draugs - Kaspars Kambala kopā ar mīļoto sievieti Zani Pertniku-Gromovu.

Gacho koncertturnejas "Spēka Tūre" noslēguma koncerts, kas bija plānots 16.martā Rīgā, koncertzālē "Palladium, tiks pārcelts uz 1.maiju.

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.

Svarīgākais