ASTROLOĢIJA: Marts. Pavasara un aptumsumu laiks

© F64

Marts solās būt interesants un dinamisks. Tajā ir gan saimnieciskiem darbiem labvēlīgas dienas, gan spriedzes periods, kad jāizvērtē sava rīcība, attieksme, un kad dažam var nākties kārtot savus karmiskos parādus.

Auns nes pavasari

Lielāko marta daļu Saule atrodas Zivju zodiaka zīmē, kura zodiaka aplī ir noslēdzošā, un mēdz teikt, ka tajā apvienota visu citu zīmju daudzkrāsainība. Zivju zīmei raksturīgas smalkas sajūtas, laba intuīcija, spēja izprast un dzīvot līdzi. Tā ir garīga un mākslinieciska zīme. 21. martā pulksten 0.45 Saule ieiet Auna zodiaka zīmē. Šis ir arī astronomiskā pavasara iestāšanās brīdis. Pirmajai zodiaka apļa zīmei raksturīga dinamika, vēlme allaž doties uz priekšu, trauksmainums, atklātība un liela taisnības mīlestība. Auns aizsāk, ved sev līdzi citus, iedvesmo un spītīgi dodas tālāk.

Ja nebiedē pilnmēness un aptumsums

Saimnieciskām darbībām vislabvēlīgākais ir marta sākums. Kaut ko būtisku plānot varētu arī mēneša pēdējā dekādē, tomēr tad jāsaglabā apdomība un modrība, jo tas ir periods starp Saules un Mēness aptumsumiem, kas rada sarežģījumu riskus.

Atgādinām, ka konkrētas veiksmīgās dienas jāskatās gan firmas, gan vadītāju astroloģiskajās kartēs, taču ne vienmēr tas ir iespējams. Tāpēc varam izmantot vispārējos dienu fonus, ko nosaka Mēness atrašanās tā dēvētajās saimnieciskajās zodiaka zīmēs (precīzus zīmju darbības laikus skat. žurnāla Praktiskā Astroloģija Dārzkopju kalendārā).

Vispārējās kombinācijas rāda, ka vislabvēlīgākais nopietniem saimnieciskiem darbiem, tostarp uzņēmumu reģistrācijai, ir marta sākums. Svarīgās lietas vēlams ieplānot un paveikt līdz 5. marta vakaram, kad iestājas pilnmēness. Tiesa, pilnmēnesim astroloģijā nav nekāda sakara ar finansēm, dokumentiem, iestādēm vai biznesa plāniem, bet ar cilvēka iekšējo pasauli. Tātad – var būt darīšana ar sakāpinātām emocijām. Darījumus atlikt nav obligāti, bet mīļā miera labad svarīgāko vēlams nokārtot līdz 5. martam. Ja pilnmēness ietekmes jūs neuztrauc, tad biznesa lietas var ieplānot arī no 9. līdz 11. martam, kad Mēness atrodas analītiskajā, lietišķajā, ar finansēm un biznesu saistītajā Skorpiona zodiaka zīmē. Pēc tam strauji tuvojas Mēness dilstošā fāze, kas bremzē auglīgu attīstību.

Nākamais brīdis, kad varētu pievērsties biznesam un saimnieciskām aktivitātēm, ir jaunā Mēness fāze, kas iestājas 20. martā, taču te sākas riskants periods – 20. martā ir Saules, bet 4. aprīlī Mēness aptumsums.

Saliekam punktus uz «i»

Kopš senatnes astroloģijā un dažādās dzīvesziņās tiek uzskatīts, ka aptumsumu periodā koncentrējas enerģijas, notiek «punktu salikšana uz i», notikumi var ievirzīties negaidītā gultnē.

Tradicionāli astroloģijā tiek uzsvērts, ka aptumsumu laikā jāierobežo aktivitātes. Tajā pašā laikā pieredze rāda, ka cilvēkiem, kuru individuālajos horoskopos ir Saules vai Mēness aptumsuma ietekme, tieši šie periodi ir piemēroti, lai paveiktu ko būtisku.

Valstiskas lietas

Marta sākums, apmēram līdz 10. datumam, nav labvēlīgs, lai risinātu ar valsts aizsardzību un militārām tēmām saistītus jautājumus. Tāpat arī jūtīga ir ārvalstu tēma. Ja šajā laikā tiks risinātas valstij būtiskas sarunas ar ārvalstu partneriem, iespējamas kļūmes, maldi un pat ne visai godīga rīcība. Taču ir labvēlīgs laiks sekojošām nozarēm – izglītībai, nekustamā īpašuma, transporta un finanšu sektoram. Nākamās trīs nedēļas tāpat nav labvēlīgas ārlietu jautājumiem, taču citās jomas var arī pieņemt nepieciešamos lēmumus.

Pajautā astrologam

Aprakstiet savu situāciju pēc iespējas detalizētāk, norādiet uz problēmu un uzdodiet jautājumu. Norādiet savus dzimšanas datus

(arī pulksteņa laiku!) un sūtiet mums. Ja jautājums saistīts ar attiecībām, tad jānorāda arī otra cilvēka dati. Atbildes publicēsim, nenorādot ne uzvārdu, ne dzimšanas datus, lai saglabātu daļēju anonimitāti.

Adrese:

Neatkarīgā Rīta Avīze

(ar norādi: Jautājums astrologam)

Cēsu iela 31/2

LV1012

Vai, norādot visus nepieciešamos datus, pa epastu: Guna.karklina@astrologuasociacija.lv

Svarīgākais