Busulis izgāžas Krievijas šovā

© f64

Intars Busulis vienmēr ar prieku piedalījies Latvijas austrumu kaimiņa rīkotajos televīzijas šovos, konkursos un pārraidēs, tomēr, šoreiz ierasti atsaucīgās žūrijas vietā I. Busulis saņēma visai nepatīkamu nopēlumu.

Krievijas pārvērtību šova Точь-в-точь jaunajā sezonā savus spēkus izmēģināt bija pieteicies arī latviešu dziedātājs Intars Busulis, kur šova pirmajā raidījumā viņš bija izlēmis iejusties grupas Любэ solista Nikolaja Rastorgujeva tēlā.

Lai gan I. Busuļa tērps un grims bija patiešām pārliecinošs, uz žūriju latviešu mākslinieks labu iespaidu neatstāja.

Žūrijas locekles Anna Ardova un Ļubova Kazarnovskaja aicinātas komentēt mākslinieka sniegumu drūmi šūpoja galvas, kamēr vīriešu kārtas žūrijas pārstāvji pat nežēloja pat kādu skarbāku vārdu. „Es nezinu, kāds ir uzvārds šim māksliniekam, bet tas patiešām nav Rastorgajevs,”  pauda ar  I. Busuļa sniegumu neapmierinātais Genādijs Hazanovs.

Rezultāts I. Busuļa nepārliecinošajai performancei atspoguļojās arī rezultātu tabulā - no pastāvīgajiem žūrijas locekļiem viņš saņēma tikai 13 punktus, līdz ar to ierindojoties pēdējā vietā.

Piedāvājam interesentiem aplūkot I. Busuļa uznācienu zemāk skatāmajā video.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WVrcxpu5CcQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Izklaide

Intars Rešetins ar mūziķu komandu Valsts svētku priekšvakarā aicina uz koncertuzvedumu “Mazliet par mīlestību”, kas būs stāsts par mūsu vērtībām un skats uz latviešiem svarīgiem jautājumiem caur iemīļotām dziesmām un interesantiem stāstiem. 

Svarīgākais