VAKARA ZIŅAS: Draugi mudina Dinsbergus gādāt bērnus

© f64

Dziedātājas Anmary jeb Lindas Dinsbergas (34) un «Izklaides producentu grupas 7» vadītāja Aigara Dinsberga draugi, kolēģi un paziņas beidzamā laikā kļuvuši ziņkārīgi, vēloties noskaidrot, vai laulātais pāris drīzumā neplāno ģimenes pieaugumu.

Šovasar, 12. jūnijā Aigars un Linda svinēs otro kāzu jubileju, bet maijā paliks trīs gadi, kopš abi ir kopā kā pāris. Laulības dzīve gan Lindai, gan Aigaram iet vienīgi labumā. Abi ir sportiskā formā un enerģijas pilni. «Jā, mūsu attiecības kļūst arvien stiprākas. Mēs bieži pārrunājam savas attiecības, analizējam sevi dažādās situācijās. Tā sajūta nekur nepazūd. Skaidri zinu, ka Aigars ir mans cilvēks, un pārējam nav nozīmes,» atzīst dziedātāja.

Nav palaiduši Visumā domu par mazuli  

Lindai šo gadu laikā izveidojušās ģimeniski draudzīgas attiecības ar Aigara bērniem no iepriekšējām attiecībām – meitu Madaru un dēlu Mārtiņu. Savukārt Aigars ir kļuvis par mīlošu tēti Lindas piecus gadus vecajam dēliņam Martam Gabriēlam. Linda piebilst, ka Dinsbergu dzimtā visi viens otram vizuāli ir līdzīgi. Tādēļ nav nekāds brīnums, ka mazais Gabriels šobrīd ir teju kā Aigara vecākā dēla Mārtiņa kopija: «Ar vīru, skatoties ģimenes bildes, brīnāmies, kā Mārtiņš un Marts viens otram ir tik līdzīgi, pat acu skatiens abiem ir vienāds.»

Sarunā ar »VZ« Linda un Aigars neizslēdz iespēju, ka nākotnē viņu ģimene varētu papildināties. «Šo jautājumu beidzamā laikā man uzdod pilnīgi visi. Visi gaida! Redz, Aigaram ir divi pieauguši bērni, un mums vēl ir mazais Marts. Tādēļ gribas vēl atlicināt laiku pašiem sev, kaut kur divatā aizbraukt, piedzīvot kopīgus mirkļus. Mans dēliņš sācis mācīties Rīgas Doma kora skolas sagatavošanā. Es pati viņu vedu uz nodarbībām, man arī tik ļoti gribas pagūt ar viņu padarboties, lai dēlēns gan izkustas, gan izglītojas. Iespējams, tādēļ vēl neesam sūtījuši šādu domu Visumā. Taču kas zina? Neizslēdzam iespēju, ka nākotnē mums būs vēl kāds mazulis. Turklāt mazais Marts Gabriels sapņo par ģimenes māju, kurā varētu dzīvot arī kāds četrkājainais mājdzīvnieks,» atklāta ir dziedātāja.

Sieva rosās pa māju, vīrs pelna naudu

Pērnajā rudenī Linda ieguva sertifikātu, kļūstot par profesionālu fitnesa un trenažieru zāles treneri. Dziedātāja atzīst, ka neliedz draugiem padomus, kā labāk sasniegt rezultātus. Viņa secinājusi, ka pilnībā nodoties trenera profesijai pagaidām nevēlas. «Sportošana ir mans hobijs, un treneriem darbu nost neņemu. Es arī pati regulāri sportoju un apmeklēju sporta zāli, Man ir ļoti paveicies ar treneri, jo viņš reizi pa reizei mani kārtīgi iztrenkā.»

Kamēr Linda rūpējas par mājas darbiem, Aigars citu pēc cita organizē mūziķu koncertturnejas. Nu jau aiz muguras gada vērienīgākais notikums – «Muzikālās bankas» apbalvošanas ceremonijas organizēšana. Linda atklāj, ka dzīvesbiedram Aigaram nekad netrūkst darbu. «Kā jau sievai pieklājas, vienmēr atbalstu Aigaru. Viņš ļoti daudz uztraucas par visiem un ikkatru, kā arī sīkumiem. Zinu, ka Aigaram ir svarīgi, lai visi viņa mīļie un tuvie ir blakus, tad viņam arī darbi labāk sokas. Viņš ir ļoti pedantisks vīrietis. Ikvienu darbu paveiks ļoti akurāti. Es varu tikai no viņa mācīties šo kārtību, secību un mērķtiecību,» savu vīru nebeidz slavēt Linda. 

Svarīgākais