Lauris Reiniks: "Neuztraucies par sīkumiem!"

© Twitter/ Lauris Reiniks

Pašmāju slavenība, dziedātājs Lauris Reiniks, atkal sociālajā tīklā "Twitter" ķēries pie jokošanās (attēls apskatāms augstāk): "Neuztraucies par sīkumiem! 85% no lietām, par ko cilvēki uztraucas, nekad nenotiek un nepiepildās! Viss būs ok! ;)"

Pēdējā laikā mūziķis Twitter vairākkārt izcēlies ar savu humora izjūtu, "čivinot": "Ja filmā ir rupjš vārds angliski,tad arī latviski tas jātulko tikpat rupji nevis jāpārvērš par dārzeni. C**t nav PĀKSTS :))) #BadTranslation"; "Tikko izlasīju, ka cilvēki, kas smēķē, ātrāk nosirmo... Sirma galva nebūtu slikti, jācer tikai, ka uz to laiku vēl būs, kam sirmot..."; "Ja LV nav kur likt miljonus,lai nākamgad ievieto 1 reklāmu Super Bowl spēlē. 30 sekunžu TV reklāma šogad maksāja nieka $4 miljonus #Paldies"; "Analizēt vai nē supernovu un dziesmas te? Bail, ka mamma piezvanīs un nolamās :) Bet gribētos :) #ltvsupernova"; "Es te rakstu pilnīgi par jebko, kas uz sirds, satrauc vai priecē (arī dumības) Prātoju, varbūt jāraksta tikai profesionālas lietas? Kā ir?"

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais