Dziedātāju Bejonsu apsūdz finansējuma "nosūkšanā" Trinidatas un Tobago karnevālam

Trinidadas un Tobago karnevāla organizatori aicinājuši Bejonsas koncerta rīkotājus pārcelt šovu uz citu laiku, jo R&B dziedātājas koncerts paņem ikgadējam kultūras pasākumam pieejamo finansējumu.

Amerikāņu dziedātājas koncerts Trinidadā un Tobago paredzēts 18.februārī - tikai divas dienas pēc vērienīgā karnevāla noslēguma. Vairāki noraizējušies mākslinieki, pasākumu organizētāji un mūzikas grupu menedžeri apvienojušies, lai aicinātu Trinidadas un Tobago telekomunikāciju pakalpojumu (TTTP) izpilddirektoru Roberto Peonu pārcelt Bejonsas koncertu uz citu laiku. Kā norāda Gregorijs Fernandess, kas iniciējis kampaņu, dziedātājas uzstāšanās TTTP izmaksās līdz pat 30 miljoniem Trinidadas un Tobago dolāru (2,3 miljoniem latu), kurus būtu labāk izmantot festivālam.

"Mēs vēlamies pārrunāt ar TTTP viņu pozīciju attiecībā uz Bejonsas koncerta rīkošanu uzreiz pēc karnevāla un lēmumu samazināt un pat atņemt karnevāla pasākumiem finansējumu," atklāja Fernandess. "Mums nav nekā iebilstama pret Bejonsu. Mēs tikai sakām, ka ir netaktiski viņu vest uz šejieni šajā laikā. (..) Ne tikai tāpēc, ka cilvēki aizmirsīs par svinībām un pasākumiem, lai nopirktu biļetes. Kā ar tiem, kuru peļņa atkarīga no karnevāla? Ja pasākumiem nav sponsoru vai vispār nav pasākumu, tas nozīmē, ka nav ienākumu arī visiem pakalpojumu sniedzējiem."

Svarīgākais