RECENZIJA: Samantha Fox - "Touch Me: The Best Of Samantha Fox"

© publicitātes foto

Ieraugot šīs britu dziedātājas vārdu, ataust atmiņā 80. gadu vidus padomjlaiku tirgi, kad modē bija lielizmēra fotogrāfijas ar jauniņajiem filmu varoņiem Silvestru Stalloni, Arnoldu Švarcenēgeru, Brūsu Lī un citiem, savukārt dziedātāju frontē savu kuplo krūšu dēļ dominēja Samanta Foksa un itāliete Sabrina (protams, arī Madonna un simpātiskā vāciete Sandra). Pašlaik Samantai Foksai ir 48 gadi, un visi viņas centieni atgriezties uz lielās skatuves (tiesa, tie nebija diez ko nopietni) palika 90. gados. Jāpiebilst gan, ka arī šajā gadsimtā var uziet divus Foksas studijas albumus, proti, „Watching Me Watching You” (2002) un „Angel With An Attitude” (2005), taču par to komerciālajiem panākumiem runāt būtu, maigi izsakoties nenopietni.

Par šo Samantas Foksas labāko dziesmu kompilāciju gan, cita starpā, arī nav vērts daudz prātot, taču, ja jau nu šāds ripulis ir iznācis... Tātad informācijai: 19 dziesmas, lielākoties no pirmajiem trīs Foksas albumiem „Touch Me” (1986), „Samantha Fox” (1987) un ”I Wanna Have Some Fun” (1988), trīs gabali ir arī no „Just One Night” (1991), pāris dziesmas ieguvušas arī citādāku skanējumu – pateicoties premiksiem, protams.

 

PAR. Kas to būtu domājis, ka Samantai Foksai 80. gados bija tik daudz hitu! Tagad tie visi jau sen piemirsušies, taču caurbraucot šai kompilācijai tādas dziesmas kā „Touch Me (I Want Your Body)”, „True Devotion”, „Nothing’s Gonna Stop Me Now”, „Do Ya Do Ya (Wanna Please Me)”, „Hold On Tight”, „I Surrender (To The Spirit Of The Night)” komentārus neprasa – savulaik diskotēkās tās tika spēlētas „uz urrā”.

 

PRET. Izdevēji (starp citu, varenais „Sony Music”!) jau nu varēja arī mazliet pacensties un apgādāt izlasi ar kādu greznāku bukletiņu, nevis prastu uz pusēm pārlocītu lapeli ar dziesmu nosaukumiem... Protams, gan jau Samantas Foksas tāpat atmaigs un šo kompilāciju nopirks, kam gan skaņu industrijas bosiem lieki tērēties...

 

Materiāls tapis sadarbībā ar mūzikas veikalu „Randoms”.

Svarīgākais