VAKARA ZIŅAS: Nilam Ušakovam ar sievu būs puika

© Santa Sergejeva

Rīgas pirmā pāra – Ivetas Strautiņas-Ušakovas (36) un Nila Ušakova (38) ģimenē šā gada pavasarī gaidāms priecīgs notikums, abi kļūs par pirmdzimtā vecākiem. Pirmie ultrasonogrāfijas dati parādījuši, ka gaidāms puika.

»VZ« jau iepriekš rakstīja, ka pērnā gada 19. novembrī Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē gredzenus mija Rīgas mērs Nils Ušakovs un viņa mīļotā sieviete, Rīgas mēra biroja vadītāja Iveta Strautiņa. Drīz vien pēc kāzām politiskajās aprindās sāka virmot runas, ka jaunais pāris gaida ģimenes pieaugumu. To arī pierādīja Ivetas auguma aprises, kas skaidri un gaiši liecināja, ka Rīgas mēra biroja vadītāja ir bērniņa gaidībās. Iveta ļoti piesardzīgi runā par priecīgo notikumu, jo vēlas pasargāt sevi no pārlieku lielas uzmanības šajā īpašajā laikā. Pirmie ultrasonogrāfijas dati parādījuši, ka Ivetas un Nila ģimenē gaidāms puika.

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais