10 slikti iemesli, lai domātu par šķiršanos

© F64

Ir daudz labu iemeslu, lai apsvērtu šķiršanos, taču šie nav vieni no tiem.

1. Jūsu "otrā pusīte" ievēro citus izskatīgus pretējā dzimuma pārstāvjus

Lai arī Jūsu partneris ir izvēlējies būt kopā ar Jums, tas nenozīmē, ka viņš/viņa nedrīkst tikai skatīties uz citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem.

2. Jūs sastrīdējāties

Strīdi attiecībās nav nekas neparasts, un ne vienmēr strīdi ir kas slikts, jo tie palīdz risināt, piemēram, noklusētās problēmas, kuru atrisināšana ļauj attiecībām "augt un attīstīties". Nevajag ļaut nelieliem un nenozīmīgiem strīdiem izjaukt labas attiecības.

3. Jums ir atšķirīgas intereses vai uzskati

Ja, piemēram, uzzināt, ka partnerim nepatīk Jūsu mīļākā grupa, tas nav gana labs iemesls, lai šķirtos- attiecībās noteikti atšķirsies kādi divu cilvēku uzskati vai intereses.

4. Jums nepietiek laika attiecībām

Ja attiecības Jums ir tiešām svarīgas, Jūs atradīsiet tām laiku.

5. Jūsu partneris nedara visu, ko Jūs liekat

Attiecībās ir iesaistīti divi cilvēki, kuri katrs pats atsevišķi pieņem lēmumus savā dzīvē. Nevajag šķirties tikai tāpēc, ka nespējat pilnībā kontrolēt attiecības un partnera rīcību.

6. Jūs pašreiz jūtaties nelaimīgs/nelaimīga

Ir atšķirība starp jušanos nelaimīgam attiecībās pastāvīgi un starp jušanos nelaimīgam tikai pašreiz. Nav vērts izjaukt labas attiecības mirkļa iespaidā- vēlāk to varat nožēlot.

7. Jums nepatīk kāds partnera ieradums

Ja partneris, piemēram, skaļi ēd, protams, tas var būt kaitinoši, taču tas nav gana labs iemesls šķirties.

8. Jūs fantazējat, ka esat brīvi no attiecībām

Esot brīvam, noteikti radīsies fantāzijas par attiecībām.

9. Jūs nevēlaties nopietnas saistības

Jāatceras, ka saistībām ar partneri nav obligāti vienmēr jābūt uz visu mūžu- laiks rādīs, vai esat viens otram piemēroti.

10. Jūs uzziniet jaunas lietas par saviem partneriem

Kad attiecību sākuma eiforija izgaist, Jūs atklājat jaunas lietas par savu partneri. Katram ir savi trūkumi. Ja katru reizi, kad atklājat kādu trūkumu partnerī izlemjat šķirties, var nākties visu mūžu pavadīt vienatnē.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais