Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Straujumai ir nekārtīgākie mati; Reizniecei-Ozolai koptākie nagi

Ministru prezidente Laimdota Straujuma Koptēls. Pelēkā krāsa norāda uz tieksmi sevi ierobežot un neticību. Šāds koptēls apkārtējiem var vēstīt par personības apņēmīgo raksturu, kārtību it visā ap sevi un domās. Šāds Straujumas kundzes apģērbs liecina par spēju un vēlmi vienai izlemt svarīgus jautājumus. Kostīmu papildinot ar violetas krāsas blūzi, premjerministre pauž mieru un iekšējo stabilitāti. Nagi. Izskatās, ka viņai ir koptas rokas, nagi krāsoti ar gaišu laku. Īsti nezinu, vai pēc protokola ministres drīkst krāsot košākus nagus, taču ieteiktu skaistu franču manikīru, kas izdaiļos jebkuras dāmas rokas. Frizūra. Krāsa un griezums viņai piestāv, taču darba skrējienā par ķemmi acīmredzot ir piemirsts. © f64

Saeimas vēlēšanu rezultāti ir ieviesuši korekcijas gan parlamenta, gan valdības sastāvā, taču virkne atbildīgu amatu atkal ir uzticēti politiķēm – dāmām. Kā viņām veicas ar politiskajiem procesiem un savu pienākumu pildīšanu, lai vērtē attiecīgo nozaru eksperti, bet »VZ« kopā ar stila speciālistiem paanalizēja, kā valsts vadošajām politiķēm izdodas saglabāt savu sievišķību.

Piemērots apģērbs, kopti nagi un laba frizūra ir tikai daži no faktoriem, ko ikdienā novērtē sievietes izskatā. Dāmām politikā par savu izskatu nākas domāt vēl rūpīgāk, jo viņas reprezentē arī valsti. No novembra sākuma mums ir jauna Saeimas priekšsēdētāja (Ināra Mūrniece) un četras dāmas (Laimdota Straujuma, Mārīte Seile, Dace Melbārde unDana Reizniece-Ozola) ministru krēslos. Dāmu koptēlu vērtē imidža psiholoģe Agrita Grosbarte, frizūras komentē salona «Rīga Top Hair» matu speciālists Kaspars Brikovskis, bet salona «LANVIS» SPA meistare un nagu kopšanas speciāliste Zanda Panava novērtē valsts vadošo dāmu roku sakoptību. Jāpiebilst, ka fotogrāfijas tapušas Ministru kabineta ārkārtas sēdē, kur politiķēm tomēr ir jāievēro arī attiecīgas protokola un etiķetes prasības.