Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Fanes sēro- "Šerloka" zvaigzne Benedikts Kumberbačs saderinājies

© Scanpix

38 gadus vecais aktieris un seriāla "Šerloks" zvaigzne izskatīgais Benedikts Kumberbačs lakoniski paziņojis, ka ir saderinājies, sarūgtinot simtiem sievieškārtas pielūdzēju visā pasaulē.

Aktieris par saderināšanos ar 36 gadus veco režisori un aktrisi Sofiju Hanteri pavēstījis, ievietojot tradicionālu paziņojumu Lielbritānijas laikraksta "The Times" sadaļā: "Benedikts, Vandas un Timotija Kumberbaču no Londonas dēls, saderinājies ar Sofiju, Ketrīnas Hanteres no Edinburgas, un Čārlza Hantera no Londonas meitu."

Lai arī pāris pirmo reizi saticies 2009.gadā filmas "Burlesque Fairytales" uzņemšanas laukumā, līdz šim viņiem izdevies izvairīties tikt redzētiem kopā publiski. Kāds fans mikroblogu vietnē paziņojis: "Vispirms Klūnijs, tagad Kumberbačs... mēs dzīvojam nežēlīgā, nežēlīgā pasaulē."

Kā jau minēts, Kumberbačs pasaules un Latvijas uzmanību visvairāk piesaistījis ar dalību seriālā par slaveno Londonas detektīvu Šerloku Holmsu- "Šerloks". Kumberbačs slavens arī ar dalību filmās "Star Trek Into Darkness", "The Hobbit", "12 Years a Slave", "The Fifth Estate", "August: Osage County", "War Horse" un citās.

Tiem, kas vēl nav iepazinušies ar šo seriālu, piedāvājam apskatīt seriāla pirmās sezonas video rullīti!