Japānā sievietēm piedāvā pakalpojumu - "sāļās kāzas"

© scanpix

Japānas kompānija "Cera Travel" vientuļām, neprecētām sievietēm piedāvā pakalpojumu "sāļās kāzas", svinīgu pasākumu bez līgavaiņa. Šādā veidā neprecētās dāmas var sajusties kā līgavas.

Uzņēmuma darbinieki piedievā klientēm divu dienu tūri, kuras laikā sievietēm tiek sniegti vižāzista un friziera pakalpojumi, tāpat tiek piemērītas kāzu kleitas, bet tūres beigās notiek fotosesija - vienatnē, vai kopā ar profesionālu vīriešu kārtas modeli.

Pēc fotosesijas "viltus" līgavai tiek piedāvāti jaunlaulāto apartamenti, kuros var pavadīt nakti, vai pat ilgāku laiku, jāpiebilst, ka šo laiku sievietēm  ir atļauts pavadīt ar savu draugu vai mīļoto.

Šāds pakalpojum orientēts un vientuļām, strādājošām sievietēm, kuras lielāko laiku velta savai karjerai, ziņo mixnews.lv

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais