VAKARA ZIŅAS: "UgunsGrēka" varonis Antons palicis bez darba un naudas

© Santa Sergejeva

Dreiliņos sociālo māju ciemata daudzstāvu namā omulīgu dzīvesvietu iekārtojis aktieris Antons Zamišļajevs (30), ko skatītāji iepazina TV3 seriālā «UgunsGrēks» kā enerģisko un dzīvespriecīgo Fēliksa dēlu Svjatoslavu Zaicevu. Šobrīd aktieris ir palicis bez lomas seriālā, kā arī bez pastāvīga darba.

 

Nepadosies grūtību priekšā

Seriālā «UgunsGrēks»noticis negaidīts sižeta pavērsiens: Fēliksa dēls Svjatoslavs Zaicevs, ko atveidoja Antons Zamišļajevs, turpmāk vairs nebūs redzams seriālā, jo atklājies, ka viņš tikai izlicies par Fēliksa dēlu. 31. oktobra sērijas pēdējā epizodē savu debiju «UgunsGrēkā» sāk īstais Svjatoslavs, kura loma uzticēta jaunajam aktierim Uldim Siliņam.

Tikmēr aktieris Antons Zamišļajevs atzīst, ka lielus sapņus un cerības bija licis uz šo seriālu, bet pēkšņa scenārija maiņa, un viņa sapņi par darbu vienā no populārākajiem latviešu seriāliem izplēnējuši gaisā. Šobrīd Antons lielākoties dzīvo pa māju savā vienistabas dzīvoklītī, kas viņam ar pašvaldības gādību piešķirts pirms diviem gadiem. Novembrī Antonam ir divi darbi – jāspēlē mūziklā «Burvis no Oza zemes», kā arī «Dirty Deal Teatro» savdabīgajā trillerī «Medījums». Taču ar šiem ienākumiem tāpat nepietiek, lai segtu nepieciešamos maksājumus par dzīvokli, kā arī ikdienas tēriņiem. Antons neslēpj, ka finansiāli viņam nebūt neklājas tik labi, kā vēlētos, jo ir iekrājies parāds par dzīvokli. «Ak, Dievs, daļu parāda jau nomaksāju par honorāru, ko saņēmu no seriāla, bet vēl jānomaksā aptuveni 300 eiro. Kaut kā jau pašam jāgrozās. Man nav vecāku, kas palīdz, ja iet grūti. Neesmu mantojumā saņēmis ne māju, ne mašīnu, it neko. Visu esmu darījis pats un dzīvot sācis no nulles. Tādēļ es nezinu, ko nozīmē, ja visu palīdz sagādāt mamma vai tētis. Es īpaši gribu teikt paldies savam draugam no bērnunama laikiem Jevgēnijam Isajevam, kas ir Jaunā Rīgas teātra aktieris. Mēs allaž esam atbalstījuši viens otru grūtos brīžos. Arī tagad, kad man nav ienākumu, Jevgēnijs mani materiāli atbalsta,» atklāts ir Antons.

Antons ir atvērts jauniem darba piedāvājumiem. Viņš gatavojas Ziemassvētkiem un gadumijai. Aktiera Sniegavīra kostīms uzlabots ar jaunām detaļām, lai priecētu svētku ballītēs kā lielus, tā mazus.

«Man daudzi fani ir teikuši, ka aktiera talants cilvēkam vai nu ir, vai nav Dieva dots. Es negribu lielīties, bet man ļoti patīk un padodas izklaidēt cilvēkus. Spēlēju gan teātri, gan filmējos seriālos un pat parodēju dažādas slavenības. Esmu tāds nemiera gariņš, ļoti kustīgs un dzīvespriecīgs. Lielas cerības lieku uz nākamo pavasari. Man jau rakstīja režisore Jeļena Nikolajeva no Krievijas, ka martā Rīgā ieradīsies filmēšanas grupa, kuras seriālos jau iepriekš esmu filmējies, un man sola jaunu lomu. Kamēr vien esmu dzīvs, sapņoju par aktiera darbu un par iespēju priecēt cilvēkus un dāvāt viņiem pozitīvas emocijas,» tā aktieris.

Pilna māja ar seriāla faniem

Antons atklāj, ka nu jau sāpes un dusmas ir rimušas par negaidīto atlaišanu no «UgunsGrēka». Lai uzlabotu omu, viņš bijis pie savas ilggadējās frizieres, nokrāsojis matus tumši brūnā tonī un izveidojis jaunu frizūru.

Pateicoties seriālam, Antons ieguvis milzīgu fanu pulku un jaunus draugus. «Jā, es pat nespēju noticēt, cik populārs esmu kļuvis. Cilvēki mani uzmeklē un raksta sociālajos tīklos, atrod manu tālruņa numuru un zvana, raksta īsziņas. Neviens nav pret mani negatīvi noskaņots, un no cilvēkiem saņemu tikai labus vārdus. Ziniet, pie manis nāk arī ciemos uz mājām. Reizēm pat ir pilna māja ar maniem seriāla faniem. Arī mani aicina ciemos, un es arī eju, neesmu lepns. Nesen biju vakariņās pie kādas sirsnīgas ģimenes tepat Dreiliņos, kaimiņmājā. Iepazinos ar visu ģimeni, runājāmies un fotografējāmies,» sajūsmu par pēkšņo popularitāti neslēpj aktieris.

Dzīvo kārtīgi

Antona dzīvoklī valda pedantiska kārtība. Viņam nepatīk, ja, aizejot ciemos pie draugiem, redz, ka trauki izlietnē sakrauti ar kaudzi un galds netīrs. Antons lepns, ka pats prot šiverēt pa māju, gan tīra, mazgā, zeķes lāpa un gatavo. «Lai arī dzīvoju viens, man ļoti patīk uzņemt ciemiņus. Esmu viesmīlīgs. Man patīk, ka manās mājās ir rosība. Gaidot viesus, pagatavoju kaut ko garšīgu. Eksperimentēt virtuvē man iemācīja draugs Jevgēnijs, jo viņš lieliski gatavo gardas maltītes. Taču, kad mani viesi ir prom, es tūdaļ ķeros pie mājas darbiem, nomazgāju traukus un iztīru telpas,» teic Antons. Reiz pie aktiera viesojušies sociālie darbinieki, lai pārbaudītu, kā viņš iekārtojis savu mitekli: «Viņi bija šokā, ieraugot manu skaisto dzīvoklīti, atzina, ka bērni no bērnunama tik kārtīgi un šiki nedzīvo.» Iestājoties drēgnajām rudens dienām, Antons dzīvoklī ieslēdzis centrālapkuri, jo neslēpj, ka ir salīgs un labprātāk mīl vasaru nekā auksto ziemu.

Izklaide

Viena no šā brīža aktuālākajām un klausītākajām pašmāju repa apvienībām “Singapūras Satīns” laiduši klajā pērn izdotā albuma “Super” papildināto versiju “Super Duper”, kuru stiprinājuši ar jaunu videoklipu. Tajā mūziķi iejūtas sev ļoti netipiskos tēlos, par kuriem var pārliecināties, jau ieskatoties fotosesijas tēlos – jā, tie ir viņi, “Singapūras Satīns”!

Svarīgākais