VAKARA ZIŅAS: Mailīšu pāris sauļojas Spānijas salā

© no personīgā arhīva

Deju studijas «RV studio» īpašnieki Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis jau otro gadu pēc kārtas izvēlas atvaļinājumu pavadīt Spānijā.

»VZ« Viola Abramova-Mailīte atklāj, ka ar vīru Rihardu Mailīti abiem patīk ceļot, tādēļ reizi gadā abi cenšas sakārtot darba lietas tā, lai izdotos aizbraukt uz siltākām zemēm.

Līdzīgi kā pērn, arī šoruden Mailīšu pāris lidoja uz Spāniju. Brauciena pirmais pieturas punkts bija Barselona, kur abi īrētos apartamentos pavadījuši četras dienas. «Apskatījām vēl neredzētas vietas,» viņa piebilst. Nākamās četras dienas Mailīši pavadījuši Spānijas salā Eskanarā, kas esot mierīga un skaista vieta. «Salā atpūšas ļoti daudzi pensionāri un ģimenes ar bērniem. Pāris dienas pavadījām pašā salas centrā. Izbaudījām romantiku un jaunas emocijas,» tā Viola.

Mailīšu ģimenes atvaļinājums Spānijā ilga 11 dienas. Laika apstākļi visas dienas bijuši labvēlīgi, tādēļ abi baudījuši saules un ūdens peldes, kā arī, iepazīstot apkārtni, nostaigājuši lielus attālumus. «Esam ļoti labi atpūtušies un uz Latviju atbraucām ar daudz jauniem iespaidiem,» nosaka Viola.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais