VAKARA ZIŅAS: "UgunsGrēka" Jevgēnija notievējusi par 9 kilogramiem

© publicitātes foto

TV3 seriāla «UgunsGrēks» Jevgēnijas lomas atveidotāja, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra vadošā aktrise Jekaterina Frolova (32) »VZ« atklāj, kā divu mēnešu laikā viņai izdevies notievēt par deviņiem kilogramiem.

Kur palikušas krūtis?!

«Pati sev neticēju, ka to varu, jo man nav rakstura,» atzīstas Jekaterina Frolova, piebilstot, ka tas bijis pārsteigums arī viņas kolēģiem, kuri neticējuši, ka viņa spēj tā vienkārši saņemt sevi rokās un pateikt nē. Tas bija jau pagājušogad, kad aktrise saprata, ka, skatoties spogulī, pati sev vairs nepatīk. Tad arī nolēma meklēt palīdzību pie dietologa. Vienu nedēļu pavadījusi Ārstnieciskās dietoloģijas centrā, aktrise turpmāko pusotru mēnesi strikti ievēroja dietologa rekomendācijas, un – rezultāts neizpalika: divu mēnešu laikā tika zaudēti deviņi kilogrami! Tas bija jau pagājušajā vasarā. «Atsākoties jaunajai teātra sezonai, teātra direktors bijis šokā: «Kur tavi apaļie vaigi?! Kur palikušas tavas krūtis?! Tā vairs neesi tu!» Viņš teica, ka mani atlaidīs no darba...» aktrise sirsnīgi smej, stāstot, ka pārsteigtas bijušas arī teātra šuvējas, kurām nu bija papildu darbs – visi aktrises kostīmi bija jāpāršuj mazāki. «Viņas jau mani brīdināja, lai tagad vairs nemēģinu uzēst tos kilogramus atpakaļ, jo vēlreiz kostīmus viņas nepāršūs. Savukārt savas drēbes, kas bija kļuvušas «deviņus kilogramus par lielu», atdevu prom – viss, man vairs nevajag un nevajadzēs!»

Lai arī tas nav pamanāms, Jekaterina atzīstas, ka pa šo vasaru, fiziski praktiski neko nedarot, ir atkal mazliet pieņēmusies svarā. «Mana mīļā sarkanā kleita vairs neder. Stāv skapī un raud – gaida, kad atkal derēs...» Tāpēc, lai būtu ideālā formā, aktrise atkal mēģina pareizi ēst un pati sev apsolījusi jau drīzākajā laikā atgriezties sporta zālē. Taujāta, kā tad ir pareizi ēst, aktrise atteic: ik pēc trim četrām stundām. Un dzert daudz ūdens. «Es vairs nedzeru sulas, limonādes, kolu. Tikai tēju, kafiju, ūdeni. Un kefīru pie pusdienām. Ir jābeidz ēst maizi, nevajadzētu ēst pirms gulētiešanas. Protams, ne vienmēr to izdodas ievērot, jo, ja vakarā ir izrāde, tiek patērēts daudz enerģijas, un tad vakarā briesmīgi gribas ēst...» aktrise godīgi atzīstas. Un tomēr saglabāt formu Frolovai ir svarīgi, tāpēc viņa nepadodas un vienu reizi nedēļā cenšas neēst vispār neko, dzer tikai ūdeni.

Desmitā sezona

To, cik labā fiziskā formā ir Fēliksa (Ģirts Ķesteris) sieva Jevgēnija, TV3 skatītāji noteikti jau pamanījuši. Tāda iespēja ir arī teātra skatītājiem – režisora Ruslana Kudašova (Sanktpēterburga) jauniestudējumā «Fro» viņai uzticēta galvenā loma. «Fro» ir krievu literatūras pērle – tas ir Andreja Platonova stāsts jeb, kā to noformulējis izrādes režisors, «Jefrosiņjas Jevstafjevas, jaunas sievietes, kuru pametis vīrs komunisma celtniecības vai kādu citu ideālu vārdā, stāsts».

«Man gribētos ticēt, ka šī loma man ir vēl viens pakāpiens uz augšu savā profesijā,» saka Jekaterina Frolova. Šī viņai ir jau desmitā sezona Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī, un aktrises radošo varēšanu šajā sezonā var novērtēt arī izrādēs «Graņonka», «Jakišs un Pupče», «Mazais princis», «Vasarnieki», «Indrāni», «Skrandaiņi un augstmaņi», «Mežs», «Ne vienmēr runcim krējuma pods», «Odesa, burvīgā pilsēta...» un «Tango ar Stroku».

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais