VAKARA ZIŅAS: Modele Lapiņa "Versace" vietā izvēlas Gacho

© Cameramoda.it, facebook, instagram

Aizvadītajā nedēļā Milānā risinājās viens no svarīgākajiem pasaules modes šoviem «Milan Fashion Week». Lepnākā skate bija zīmolam «Versace», kurā tika gaidīta arī latvietes Gintas Lapiņas parādīšanās, taču tā nenotika. Toties jau nākamajā dienā modele sociālajos tīklos publicēja bildi, kurā redzama boksa cimdos ar reperi Gacho.

Boksa treniņš ar Gacho

Sestdienas vakarā reperis Gacho (Gatis Irbe) sociālajos tīklos iepazīstināja ar fotogrāfiju no Ņujorkas: mūziķis atklāja, ka dienu iepriekš aizvadījis mūža smagāko boksa treniņu. Par šo piedzīvojumu reperis izteica pateicību modelei Gintai Lapiņai, kura arī redzama minētajā fotogrāfijā. Interesanti, ka tieši todien latviešu modeles parādīšanās tika gaidīta pavisam citā kontinentā. Proti, no 17. līdz 20. septembrim Itālijā, Milānā, risinājās lielāko modes zīmolu 2015. gada pavasara/vasaras kolekciju parāde, un tieši 19. septembra vakarā Milānā savu kolekciju prezentēja dizainere Donatella Versače. Skati apmeklēja pasaulē vadošo topmodeļu elite, tostarp Aleksandra Ambrosimova un Heidija Klūma. Zinot, ka Versače 2012. gadā darināja Lapiņas kāzu kleitu, arī viņa tika gaidīta parādāmies šajā skatē. Tomēr, kā izrādījās, latviešu modele priekšroku devusi boksa treniņam ar Gacho Ņujorkā.

Melnā avs modes pasaulē

Šovasar Lapiņa vairāk iesaistās dažādos projektos Eiropā, kas saistīts ar viņas līdzšinējās aģentūras «Men Women N.Y. Model Management» maiņu un pāriešanu uz «DNA Model Management». Tiesa, aiziešana no līdzšinējiem darba devējiem saistīta ar tiesvedību: Lapiņa vērsusies pie juristiem ar prasību, ka esot apmānīta, iesaistot kosmētikas zīmola «Schwarzkopf» reklāmā. Ņujorkas tiesā iesniegtajā prasībā Lapiņa no «Men Women N.Y. Model Management» prasa kompensāciju miljons ASV dolāru apmērā, kā arī tiesai noteikt aizliegumu «Schwarzkopf» izmantot viņas fotogrāfijas. Savukārt modeļu aģentūra šonedēļ iesniedza prasību tiesā, apsūdzot Lapiņu par līguma nepamatotu laušanu. Aģentūra savā prasībā norāda, ka Lapiņa safabricējusi apsūdzības, lai rastu ieganstu lauzt līgumu pirms termiņa. «Lapiņa ir unikāls un neaizvietojams talants, un viņas aiziešana aģentūrai nodarīs nenovēršamus finanšu zaudējumus,» savā prasībā norāda «Men Women N.Y. Model Management». Aizkulisēs runā, ka šī tiesāšanās met šaubu ēnu uz modeles turpmāko sadarbību ar lielo zīmolu pārstāvjiem, taču, pateicoties līdz šim nopelnītajiem līdzekļiem un laulībām ar amerikāņu uzņēmēju Ādamu Hoču, Lapiņai par izdzīvošanu tuvākos gadus nav iemeslu raizēties.

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.

Svarīgākais