ASV tiek neticami izglābts kaķis - veiksminieks

© scanpix

Amerikā, Jūtas štatā tika atrasts un izglābts sienā iesprosts kaķis, ziņo reuters.com.

Neapdzīvotā mājā, kas paradzēta pārdošanai, kādā karstā vasaras dienā tika atrasts 4 gadus vecs runcis. Viņu atrada sieviete, kura tur strādājot, nejauši izdzirdēja skaņas nākam no sienas. Sieviete tad tulīt izlauza sienā caurumu un izvilka kaķu puiku ārā.

„Viņš bija uz nāves sliekšņa,” par runcīša stāvokli informē Jūtas dzīvnieku aizsardzības organizācijas pārstāvis Karls Arkījs (Carl Arky). Kaķis cieta no apdegumiem un dehidrācijas, tomēr šobrīd jau ir atkopies un gatavs adopcijai. Sludinājumā, par viņa adopciju, teikts, ka dzīvnieks ir draudzīgs un, lai gan neviens īsti nezin, kā kaķis iekļuva starp sienām, viņš ir īsts cīnītājs, un viņš patiesi nopelnījis jaunas mājas, kā arī saimniekus, kuri par viņu parūpēsies.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais