Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

Neuzticēšanās sagrauj Kerijas laulību

© scanpix

Amerikāņu dziedātājas Meraijas Kerijas un pasākumu vadītāja Nika Kenona sešus gadus ilgusī laulība faktiski sabrukusi savstarpējas neuzticēšanās dēļ. Pāris, kas jau kopš maija nedzīvo kopā, pašlaik konsultējas ar advokātiem par šķiršanās nosacījumiem – galvenais jautājums ir tas, kurš no viņiem uzņemsies aizbildniecību pār trīs gadus vecajiem dvīņiem Monro un Morokanu. M. Kerijai, kura ģimenē ir lielākā pelnītāja, izdevies arī panākt, ka N. Kenonam liegts publiski apspriest kopdzīves un šķiršanās detaļas.

Interneta ziņu vietne TMZ.com, kas specializējas slavenību dzīves atspoguļošanā, atgādina, ka baumas par M. Kerijas un N. Kenona ģimenes dzīves problēmām klīdušas jau sen. Sabiedrībā viņi kopā beidzamo reizi izgājuši šā gada februārī, kad apmeklēja MTV balvu pasniegšanas ceremoniju, taču arī tad bijis manāms, ka abi viens no otra atsvešinājušies. Interneta sociālo tīklu lietotāji ievērojuši, ka M. Kerija un N. Kenons jau mēnešiem ilgi savos ierakstos nepiemin viens otra vārdu, bet Valentīna dienas priekšvakarā 44 gadus vecā dziedātāja sūdzējusies par vientulību, jo viņas 33 gadus vecajam vīram atkal bijis jāstrādā. «Visu šo gadu viņi faktiski nebija kopā,» norāda TMZ.com.

N. Kenons, kurš vada televīzijas realitātes šovu America’s Got Talent, pagājušonedēļ kādā intervijā atzinis, ka jau kopš maija nedzīvojot kopā ar savu sievu un abu pušu juristi kārto šķiršanās jautājumus. N. Kenons devis mājienus par dziedātājas sabeigtajiem nerviem un nestabilo garīgo veselību, stāstot par to, ka mājās nepārtraukti valdījusi «indīga atmosfēra» un haoss. Viņš arī sliecies notikušajā vainot dziedātājas menedžmentu, kura vienīgais mērķis ir izspiest pēc iespējas vairāk naudas, izmantojot M. Kerijas vārdu. «Šādā situācijā es visvairāk baidos par to, kas notiks ar bērniem,» sacījis N. Kenons.

Nedz M. Kerija, nedz viņas pārstāvji šos izteikumus nav komentējuši. Taču labi dziedātājas paziņas, kuri vēlējušies saglabāt anonimitāti, amerikāņu dzeltenās preses izdevumiem stāstījuši, ka M. Kerija ir ļoti greizsirdīga un uzskata, ka vīrs, aizbildinoties ar darbu, izmanto daudzos pasākumus, kuros piedalās, lai krāptu viņu. The New York Post raksta, ka M. Kerija pat nolīgusi apsargu, kurš pavadījis N. Kenonu uz pasākumiem naktsklubos, kas viņam bija jāvada. «Apsarga darbs bija nevis pasargāt Niku no fanēm, bet rūpēties par to, lai viņš pats nemeklētu ar viņām kontaktus,» kāds zinātājs stāstījis laikrakstam. Eļļu ugunij pielējusi arī kāda N. Kenona intervija, kurā viņš lepni stāstījis par savām intīmajām attiecībām ar slavenībām, īpaši pieminot Kimu Kardašjanu. Lai gan šie romāni bijuši vēl pirms laulībām ar M. Keriju un vēlāk N. Kenons attapies, pavēstot, ka viņa sievai neviens nespēj līdzināties, dziedātāja šos atklātības uzplūdus uztvērusi ļoti sāpīgi. Tajā pašā laikā viņa pati devusi iemeslu vīra greizsirdībai, sabiedrībā demonstrējot uzsvērti labās attiecības ar hiphopa zvaigzni Nas. «Galvenais ir tas, ka viņi vairs neuzticas viens otram,» raksta Life & Style.

Interneta ziņu vietne RadarOnline vēsta, ka M. Kerija mēģinājusi pārliecināt vīru, ka viņam nav jāpieņem visi iespējamie darba piedāvājumi, lai būtu iespējams vairāk laika pavadīt kopā, taču N. Kenons neesot vēlējies pamest novārtā savu karjeru. «Viņam ir savas ambīcijas, turklāt viņš nevēlējās dzirdēt runas, ka dzīvo uz sievas rēķina, lai gan Meraija allaž atgādināja, ka ģimene ir finansiāli nodrošināta,» stāstījis kāds pāra paziņa. Pagaidām nav skaidrs, kā tiks dalīti pāra īpašumi, kuru kopējā vērtība pārsniedz 500 miljonus dolāru – lielāko daļu šīs naudas nopelnījusi tieši M. Kerija, kura piecas reizes saņēmusi Grammy balvu. Neoficiālas ziņas vēsta, ka pārdošanā jau izliktas divas no viņiem piederošajām savrupmājām, iespējams, tiks izpārdota arī lielā automašīnu kolekcija, kuras galvenā pērle ir 400 000 dolāru vērts Lamborghini. CNN piebilst, ka oficiāli dokumenti par laulības šķiršanu tiesā vēl nav iesniegti, jo abu pušu advokāti turpina konsultācijas. Turklāt M. Kerijai jau jāgatavojas savai kārtējai turnejai, kas 4. oktobrī sāksies Japānā.