Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Samanta Tīna atzīst, ka bijusi smagi slima

© Vakara Ziņas

Teju tieši pirms gada »VZ« vēstīja par Samantas Tīnas iespējamajām veselības problēmām, taču toreiz dziedātāja šīs runas kategoriski noliedza. Tomēr vienā no savām pēdējām intervijām meitene netipiski atklāti atzina, ka pirms gada tiešām cīnījusies par savu dzīvību.

 Šīs atklāsmes bija publicētas pēdējā žurnāla «Ieva» numurā un būtībā apstiprina »VZ« informāciju, kas toreiz tika noliegta. «Bija tāds sāpīgs brīdis dzīvē pagājušajā vasarā. Aizgāju uz ikgadējo veselības pārbaudi, nodevu analīzes un... Ārsts pateica, ka esmu slima. Jā, man bija nopietna slimība, bet, par laimi, tikai pašā sākumā. Un tomēr tādā brīdī dūša apskrienas. Nekad neaizmirsīšu: man bija koncerts, pauzē nogāju no skatuves un pēkšņi ar šausmām atskārtu – ja nu uz skatuves esmu pēdējo reizi?!» par saviem mūža briesmīgākajiem brīžiem atklāti intervijā žurnālam «Ieva» stāsta Samanta.

Jāatgādina, ka tieši tobrīd dziedātāja šķīra savas biznesa attiecības ar ietekmīgo producentu Juri Milleru, kurš klāstīja, ka dziedātājai jāuzvar cīņa ar «briesmīgu slimību». Tieši tad komentāros arī parādījās baumas par dziedātājas iespējamo cīņu ar kādu smagu slimību. «Protams, man bija īslaicīgas veselības problēmas, taču nekādas briesmīgas slimības man nav. Ar manu veselību viss ir kārtībā. Nezinu, varbūt cilvēks šādā veidā mēģina glābt sevi kā producents. Man nav ko teikt par šādiem paziņojumiem. Ar manu veselību viss ir kārtībā! Man nav vēzis, un cilvēkiem, kas ko tādu apgalvo, atliek novēlēt pašiem nekad nesaskarties ar ko tik briesmīgu,» tā pirms gada »VZ« runas par veselības problēmām komentēja Samanta.