Snūpijs atzīts par popkultūras populārāko suni

Snūpijs © Publicitātes foto

Amerikāņu suņu audzētāju klubs (American Kennel Club) ir izvēlējies popkultūras populārāko un svarīgāko suni. Par uzvarētāju kļuvis populāro bērnu komiksu „Peanuts” galvenais varonis – suns Snūpijs.

Balsošana notika kluba mājas lapā internetā un tajā piedalījās 76 tūkstoši lietotāju. Populārāko suņu desmitniekā iekļuvuši arī Skubi-Dū un Braiens Griffins no multiplikācijas filmu seriāla „Griffini”, vēsta „Reuters”.

Par galveno suni kino lauciņā tika atzīta Lesija.

Suns Bo, kas tika uzdāvināts ASV prezidenta Baraka Obamas meitām, nokļuvis saraksta 42.vietā. Interesanti, ka 44.vietā atrodams Bila Klintona suns, 55.vietā – Frenklina Delano Rūzvelta suns, bet 65.vietā – Ričarda Niksona suns.

Kopumā pazīstamāko popkultūras suņu sarakstā ir iekļauti 125 mīluļi. To skaitā ir arī suņi, kas tiek apdziedāti dziesmās, parādās televīzijas šovos vai ir sporta komandu talismani.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!