Pasaules iekārojamāko vecpuišu Top 10

Džo Manganiello © Vakara Ziņas

aidāms, ka septembrī laulības ostā ar britu advokāti Amalu Alamudinu iekuģos Džordžs Klūnijs, kurš gadiem ilgi uzskatīts par Holivudas iekārojamāko vecpuisi. Taču viņa iesildītā vietiņa tukša nepaliks. Žurnāla «People» sagatavotais saraksts var kalpot kā instrukcija «labas partijas» meklētājām (un arī meklētājiem!) visā pasaulē.

1. Džo Manganiello

37 gadus vecais aktieris, producents, režisors un pie viena arī fitnesa instruktors Džo Manganiello varētu šķist ideāls tām dāmām, kurām patīk sportiski, labi trenēti augumi. Lai gan viņa režīms paredz pa diviem treniņiem sešas dienas nedēļā, kādā intervijā Manganiello uzsvēris, ka mīlestībai laiku allaž atradīšot – galvenais, lai tā būtu abpusēja. Martā aktieris, kurš vislabāk pazīstams pēc lomām filmā «Magic Mike» un seriālā «True Blood», atzina, ka beidzies viņa aptuveni gadu ilgušais romāns ar modeli Bridžetu Pītersu, līdz ar to viņš pašlaik ir brīvs vīrietis. Pretendentēm uz viņa roku gan jārēķinās ar to, ka Manganiello mēdz savus nodomus mainīt – 2010. gadā viņš saderinājās ar modeli Odru Mēriju, bet pēc gada atsauca šo saderināšanos. Uz daudzu citu zvaigžņu fona Manganiello nav pats bagātākais – viņa īpašumi tiek lēsti septiņu miljonu dolāru apjomā, tomēr popularitāte ir zināms garants tam, ka ģimenei zobi vadzī nebūs jākar. Par katru «True Blood» epizodi aktieris nopelna 100 000 dolāru.

2. Džareds Leto

42 gadus vecais Džareds Leto ir apbrīnojami daudzpusīgs cilvēks – viņš spējis gūt panākumus gan aktiermākslā, gan mūzikā (grupā «30 Seconds To Mars»), gan uzņēmējdarbībā, tomēr līdz ģimenes izveidošanai tā arī nav ticis. Vistuvāk šim mērķim, ja to iespējams uzskatīt par mērķi, Leto bija 2000. gadā, kad saderinājās ar aktrisi Kameronu Diazu. Taču, kā jau tas ar Holivudas pāriem mēdz notikt, visu izjauca darbs un karjeras apsvērumi – gan Džareds, gan Kamerona saprata, ka nespēs kopā pavadīt tik daudz laika, cik vajadzētu normālai ģimenei, un 2003. gadā pašķīrās. Kopš tā laika Leto iekarojis siržulauzēja slavu, bet dzeltenā prese, aprakstot viņa aizraušanās (bieži vien tikai baumu līmenī), vērsusi uzmanību, ka viņš izvēlas lielākoties «augstākās līgas» slavenības. Britnija Spīrsa, Ešlija Olsena, Perisa Hiltone, Lindsija Loena, Skārleta Johansone – tas vēl ne tuvu nav viss Leto sirdspuķīšu saraksts. Šogad viņš redzēts kopā ar modeli Dimfiju Džensu, taču, spriežot pēc visa, šīs attiecības nav izvērtušās par ko nopietnāku. Tātad – Leto un viņa 45 miljoni dolāru joprojām gaida pretendentes.

3. Sems Smits

Godīgi sakot, britu dziesminieka Sema Smita, kurš šogad izlaida savu debijas albumu «In The Lonely Hour», iekļaušana «People» sarakstā izraisa zināmu neizpratni. Pirmkārt, viņam ir tikai 22 gadi un līdz cienījamajam vecpuiša statusam vēl tāls ceļš ejams. Otrkārt, glītais Sems oficiāli paziņojis par savu netradicionālo seksuālo orientāciju un pat skaidrojis, ka viņa disks veltīts vīrietim, kurš savulaik atraidījis viņa mīlestību. Treškārt, Smits pagaidām vēl nav sasniedzis superzvaigznes statusu, un viņa veiksmīgā karjera var beigties tikpat ātri, kā tā uzņēma apgriezienus. Un no tā izriet ceturtkārt – Sema bankas konts, ja nu arī nav gluži tukšs, tad pavisam noteikti nav tik ļoti iekārojams. Bet labi – varbūt «People» saraksta veidotāji zina kaut ko tādu, ko nezinām mēs.

4. Īens Somerhalders

Televīzijas drāma «Pazudušie» un seriāls «Vampīra dienasgrāmatas», kā arī modeļa darbs reklāmas industrijā ir pietiekams arguments tam, lai par 35 gadus veco amerikāņu aktieri Īenu Somerhalderu jūsmotu televīzijas skatītājas visos kontinentos. Tā nu sagadījies, ka jau gandrīz gadu viņš ir brīvs – pērn maijā izjuka Somerhaldera attiecības ar Ninu Dobrevu, kas savulaik izveidojās «Vampīra dienasgrāmatu» filmēšanas paviljonos. Šā gada pavasarī aktieris vairākos saviesīgos pasākumos bija redzēts kopā ar televīzijas kompānijas «RYOT News» vadītāju Molliju Svensoni, taču, kā jau šādos gadījumos mēdz oficiāli pavēstīt, – viņi ir draugi, tikai draugi un nekas vairāk par draugiem. Par Somerhaldera gaumi savukārt daiļrunīgi liecina tas, ka savulaik viņš veidojis attiecības ar aktrisi Keitu Bosvortu un skaistumkaralieni Lupitu Džonsu. Bet bankas kontā aktierim glabājoties vismaz četri miljoni dolāru.

5. Ašers

Jau kopš 90. gadu nogales Ašers (Usher), kuram oktobrī apritēs 36 gadi, ir viena no pirmā lieluma mūzikas zvaigznēm. Savas karjeras laikā viņš nopelnījis astoņas «Grammy» balvas, viņa ieraksti pārdoti 65 miljonu lielā tirāžā, mūziķis sekmīgi nodarbojas arī ar uzņēmējdarbību – viņa intereses sniedzas no restorāniem līdz pat NBA basketbola komandai «Cleveland Cavaliers», bet bankas kontā uzkrāti vismaz 110 miljoni dolāru. Taču tā ir medaļas viena, spožā, puse. Ir arī otra, kas liecina, ka ar personīgo attiecību veidošanu Ašeram diez kā neveicas. 2003. gadā viņa divus gadus ilgušais romāns ar dāmu grupas «TLC» solisti Rozondu Tomasu jeb Chilli pajuka pēc tam, kad Rozonda savu vīrieti apvainoja neuzticībā. 2005. gadā Ašers sāka tikties ar savu stilisti Tameku Fosteru, pēc diviem gadiem abi apprecējās, bet jau 2009. gadā sākās ilgs un skandalozs šķiršanās process. Dzeltenā prese baumo, ka pašlaik Ašers uzsācis tuvākas attiecības ar Greisu Migelu, kura pilda arī viņa menedžeres funkcijas, taču šīm ziņām oficiāla apstiprinājuma nav.

6. Rikijs Mārtins

42 gadus vecais puertorikāņu dziedātājs Rikijs Mārtins (kurš gan neatceras «Livin’ la Vida Loca»?!) karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 70 miljonus ierakstu, un tiek lēsts, ka viņa īpašumu vērtība sasniedz 60 miljonus dolāru. Mārtins noteikti šķistu laba partija, ja ne viena īpatnība – 2010. gadā viņš beidzot apstiprināja baumas par savu netradicionālo seksuālo orientāciju, līdz ar to dāmām cerības uz viņa roku jāatmet. Šā gada sākumā Rikijs ir pašķīries no sava ilggadējā drauga ekonomista Karlosa Gosalesa Abeljas un kādā intervijā jau vaļsirdīgi skaidrojis, kādu dzīvesbiedru vēlētos sastapt. «Es pats pēc dabas esmu sapņotājs, tādēļ vēlos, lai viņš ir reālās kategorijās domājošs, tāds, kurš spētu līdzsvarot manu radošo trakumu un nolaist mani pie zemes, kad esmu kreatīvajā haosā,» sacījis mūziķis. Intervijā viņš piebildis, ka labprāt uzņemas saistības un vēloties meitiņu – 2008. gadā pasaulē nākuši dvīņi, kurus dzemdēja surogātmāte, Rikijam jau ir. Starp citu, ir viņam arī bijušās draudzenes no tiem laikiem, kad Mārtins vēl kaunējās atzīties, ka ir gejs, – viena no viņām ir mūsu tautiete, modele Inese Misāne.

7. Laiems Hemsvorts

Tikai 24 gadu vecumā iekārojamāko vecpuišu sarakstā iekļuvis austrāliešu aktieris Laiems Hemsvorts, kurš pazīstams pēc lomām seriālā «Kaimiņi» un «Bada spēles». Daudziem smalko aprindu hronikas studētājiem Hemsvorta vārds gan vairāk asociējas ar skandalozo dziedātāju Mailiju Sairusu – 2009. gadā abi uzsāka attiecības, 2012. gada vasarā paziņoja par saderināšanos, bet pagājušā gada septembrī tomēr izlēma šķirties. Pēdējā laikā Hemsvorts manīts kopā ar aktrisi Ninu Dobrevu, taču zinātāji stāsta, ka šīm attiecībām nav perspektīvu. Pēc «People» domām, Laiemu par iekārojamu līgavaini padara ne tikai pievilcīgais ārējais izskats, bet arī raksturs. Viņa bijusī draudzene Lora Grifita, kura jauno vīrieti pazīst vēl no vidusskolas laikiem, stāsta, ka viņš esot ļoti godīgs un cilvēkam, kuram ir attiecības ar Hemsvortu, nav jābaidās no viņa neuzticības. Arī perspektīvas Holivudā aktierim, kurš pagaidām nopelnījis vien pāris miljonus, ir ļoti lielas.

8. Stīvens R. Makkvīns

Vienam no «Vampīra dienasgrāmatu» zvaigznēm Stīvenam R. Makkvīnam šīs nedēļas nogalē apritēs 26 gadi. Holivudā viņam tiek prognozēta ilga un veiksmīga karjera (galu galā Stīvens ir leģendārā Stīva Makkvīna mazdēls), tādēļ pretendentēm, kas vēlas iegūt viņa sirdi, roku un maku, nepieciešams pasteigties. «People» redakcija pat it gatava dot zināmu mājienu gribētājām – prakse liecina, ka Makkvīnam visvairāk pie sirds iet blondīnes. Viņa kontā jau ir vētraini, bet samērā īslaicīgi romāni ar Čelsiju Keinu, Kendisu Akkolu un Hileriju Hārliju, bet uz kādu nesenu ballīti jaunais vīrietis ieradās roku rokā ar modeli Olīviju Pikernu.

9. Tailers un Kamerons Vinklvosi

Mūspusē 32 gadus vecie dvīņubrāļi Vinklvosi, kuri 2008. gadā pārstāvēja ASV airēšanas izlasi Pekinas olimpiskajās spēlēs, nav īpaši labi pazīstami. Taču aiz okeāna viņi ir īstas slavenības – atlēti, Hārvardas absolventi, kā arī veiksmīgi uzņēmēji, kuri darbojas interneta jomā un nav nobijušies tiesas zālē cīkstēties ar pašu Marku Cukerbergu (kā tas labi zināms no filmas par «Facebook» izveidotāju). Dvīņubrāļu kopējo īpašumu vērtība nu jau pārsniegusi 120 miljonus dolāru. Par viņu iepriekšējām draudzenēm neko daudz ziņu neatrast pat pasaules tīmeklī, lai gan Tailers, spriežot pēc dažām dzeltenās preses publikācijām, jau daļēji varētu būt savaņģots – šopavasar viņš bieži redzēts kopā ar brazīliešu modeli Lorisu Krēmerhu.

10. Princis Harijs

Kas gan tas būtu par «vecpuišu topu» bez prinča Harija?! Iemesli, kādēļ britu karaliskās ģimenes atvase iekļauta šajā sarakstā, ir vairāki. Pirmais un acīm redzamākais – 15. septembrī viņam apritēs apaļi 30 gadi, kas, šķiet, patiešām nozīmē iesoļošanu vecpuiša vecumā. Otrais – kopš aprīļa nogales Harijam atkal nav draudzenes, jo nepilnus divus gadus ilgušais romāns ar Kresidu Bonasu beidzies bez nopietnām sekām (gluži tāpat kā savulaik gandrīz piecus gadus ilgā flirtēšana ar Čelsiju Deiviju). Starp citu, tieši dzimšanas dienā Harija, kura rocība jau tāpat šķiet neizsmeļama, bankas konts beidzot papildināsies ar 10 miljoniem sterliņu mārciņu, kas mantoti no mātes princeses Diānas. Pretendentēm uz Harija savaldzināšanu gan jāapzinās, ka viņām nāksies iekarot arī vismaz daļas karaliskās ģimenes labvēlību, bet tas, lūk, ne tuvu nav no tiem vienkāršākajiem uzdevumiem.

Svarīgākais