Policijai nākas glābt saimniekus no satrakojušās kaķenes

© Scanpix

Amerikā kāda satrakojusies kaķene nogādāta karantīnā pēc tam, kad viņas īpašnieki, meklējot palīdzību, sazinājušies ar policiju. „Mēs netiekam ārā no guļamistabas, kaķene mūs tur ir iesprostojusi,” policijas dispečeram ziņojusi mīluļa īpašniece Terēza Gregorija. „Viņa sēž pie manas guļamistabas durvīm un mēs nezinām ko darīt,” sieviete sūdzējusies operatoram.

Tā kā pelākzilā kaķene esot sākusi uzvesties agresīvi jau kopš paša rīta, Terēzas vīrs dzīvnieku sodījis ieslēdzot vannasistabā. Tomēr, kad pāris zvēriņu izlaidis, situācija tikai pasliktinājusies. „Viņa (kaķene) satrakojās un uzbruka musms. Tā  koda, skrāpēja, šņāca, saskrāpējot mums kājas un rokas,” informē Terēza.

Padzīvojušais pāris esot ticis pamatīgi saskrāpēts, tomēr vēlāk, kad ierausies policija, no piedāvātās medicinīskās palīdzības abi atteikušies.

Ierodoties kārtības sargiem, saimniece brīdinājusi, ka kaķene viņus vērojot un noteikti perinot ko nelāgu. Pēc policijas sazināšanās ar dzīvnieku uzraudzības dienestu, kaķene nodota profesināļu rokās, kuri tai „piespriests” desmit dienu ilga karantīna, lai noskairotu, vai dzīvnieks nav saslimis ar trakumsērgu.

Ņemot vērā to, ka dzīvnieks nekad nav ticis vakcinēts, trakumsērga būtu visai loģisks dzīvnieka neadekvātāsuzvedības izskaidrojums, tomēr pēc pašas saimnieces domām, zvērs esot satrakojies, jo viņa, iespējams, esot tam uzkāpusi virsū. Lai gan kaķene izolācijā uzvedoties labi, Gregoriju pāris ir izteicies, ka labprāt atrastu tai jaunas mājas.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.