Notiks koncerts Lucavsalas atpūtas parkā

© f64

Vēl nebijis Lielkoncerts Rīgā, kas būs izcils vasaras noslēgums, īpaši padomāts par ģimenēm ar bērniem. Mūziķi - leģendu vērti, perfekts humors un radošās darbnīcas. Par gastronomiskajām baudām rūpēsies Valmiermuiža un Vanilla Catering.

Šīs vasaras viens no ievērojamākajiem pasākumiem, gandrīz pašā Rīgas sirdī, bet ar realitātes sajūtu, ka esi pie dabas krūts - smaržīgos laukos. Starp upes šalkām, ābeļu augļiem uz skaisto Vecrīgas namu torņu ēnām. Satiksies labākie mūziķi uz vienas skatuves, kas ikvienam koncerta apmeklētājam sniegs lielisku baudījumu piecu stundu muzikālu un humora pilnā vakarā. Par vakara muzikālo baudījumu rūpēsies grupas: Liepājas brāļi (Igo, Ivo Fomins, Ainars Virga, Uldis Marhilēvičs, Guntars Račs un citi mākslinieki), Dzelzs Vilks un Otra Puse. Vakara vadītāji būs Improvizācijas teātris "SPIEDIENS", garlaicība nebūs Jūsu sabiedrotā šajā vakarā. Pasākuma teritorijā darbosies āra kafejnīcas, radošie tirgotāji no Miera ielas un "Laumiņas Rezidences" bērnu radošās darbnīcas (viņi parūpēsies par bērnu izklaidi un pieskatīšanu), pasākums radīts ar mīlestību un radošumu visām vecuma grupām!

Uz tikšanos sirsnīgā un krāšņā, vēl šīs vasaras neatkārtojamā piedzīvojumā!

Vieta: Lucavsalas atpūtas parks (Rīgas Wakeparka teritorijā)

Datums: 2014.gada 30.augustā

Laiks: 18:00-24:00

PROGRAMMA:

18:00-19:30 ierašanās pasākuma teritorijā (darbojās bufetes, bērnu radošais stūrītis un tirgotāji)

19:30-19:45 pasākuma atklāšana SPIEDIENS

19:45-20:45 grupas LIEPĀJAS BRĀĻI koncerts

20:45-21:00 SPIEDIENS

21:00-22:15 grupas DZELZS VILKS koncerts

22:15-22:30 SPIEDIENS

22:30-23:45 grupas OTRA PUSE koncerts

23:45-00:00 Pasākuma beigas, Rīga, Ar labu nakti!!!

Biļetes cena 11 eiro

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais