"Carnival Youth" uzstāsies "Open'er" festivālā Polijā

© f64

Polijas pilsētā Gdiņā notiekošajā mūzikas festivālā "Open'er", kas vairākkārt atzīts par labāko festivālu Eiropā, uzstāsies latviešu "indie" roka izpildītāji "Carnival Youth".

"Iepriekš programmā nebija, bet tagad parādījušies mūsējie - "Carnival Youth"," tviterī raksta mūzikas žurnālists Uldis Rudaks.

Kā liecina festivāla mājaslapā pieejamā informācija, "Carnival Youth" rīt, 4.jūlijā, kāps uz skatuves "Here&How". Mūziķi festivālā pārstāvēs programmu CEETEP, kas atbalsta labākās Centrāleiropas un Austrumeiropas grupas, tām sperot pirmos soļus kontinentā nozīmīgos mūzikas pasākumos.

Festivāls "Open'er" Gdiņā norisinās no 2.jūlija līdz 5.jūlijam. Festivālā pārstāvēti tādi žanri kā roks, pops, alternatīvā mūzika, "indie", elektronika un pasaules mūzika.

"Carnival Youth" sastāvā ir četri puiši - bundzinieks Emīls Kaupers, ģitārists Edgars Kaupers, basists Aleksis Luriņš un Roberts Vanags pie taustiņinstrumentiem. Lai arī

"Carnival Youth" dibināta tikai 2011.gadā, grupa jau piedalījusies festivālos "Positivus Festival", "Summer Sound" un "Piens Fest". Grupai notikuši koncerti Francijā un Austrijā. Maijā klajā nācis grupas debijas ieraksts "Never have enough".

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.