Ātrslidotājs Silovs spēlē futbolu un brauc ar divriteni

© Vakara Ziņas

Ātrslidotājs Haralds Silovs vasaru pavada, uzkrājot sev enerģiju ziemā gaidāmajām sacensībām. Šobrīd sportistam no aktīvās treniņu ikdienas ir nedaudz iespējas atpūsties, ko Silovs arī labprāt izmanto.

Pašlaik labākais pašmāju ātrslidotājs Haralds Silovs ir sastopams Latvijā. Puisis ir parādījies dažos publiskos pasākumos un paspējis radīt intrigu par savām iespējamām attiecībām ar Dailes teātra aktrisi Dārtu Daneviču. Nesen Silovs bija viens no tiem, kas piedalījās «RH3 fonda» labdarības futbola mačā. «Patiesībā bērnībā es Jūrmalā dzīvoju kaimiņos Raivim [fonda dibinātājam, futbolistam Raivim Hščanovičam], un mēs vasarā spēlējām pludmales futbolu. Pēdējo reizi es futbolu ar draugiem spēlēju pirms kādiem pieciem gadiem. Patiesībā šis bija super pasākums! Arī šādas sportiskās aktivitātes man nāk tikai par labu,» sarunā ar »VZ« pauda Silovs. «Šobrīd es sev veidoju bāzi nākamajai sezonai. Arī treniņi nav tik aktīvi, tā ka ir laiks arī atpūsties. Man patīk braukt ar riteni. Es neesmu diskotēku apmeklētājs, varbūt reizēm ar draugiem aizeju uz kādu krogu, iedzeru alu un pasēžu, papļāpāju. Patiesībā labākā atpūta ir nedarīt neko,» stāsta sportists.

Izklaide

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais