Seksīgais noziedznieks ne vienmēr bijis tik seksīgs

© Twitter @tsgnews

Nesen mikroblogu vietnes "Twitter" lietotājs "The Somoking Gun" jeb @tsgnews publicējis senākas fotogrāfijas ar pašlaik popularitāti ieguvušo seksīgo, zilacaino noziedznieku Džeremiju Mīksu, piebilstot, ka ne visas šī pašreiz izskatīgā "bandīta" policijas uzņemtās fotogrāfijas ir tik skaistas. Fotogrāfiju augstāk esošā attēla kreisajā pusē policija uzņēmusi 2009.gadā, bet fotogrāfiju labajā pusē- tālajā 2002.

30 gadus vecais Mīkss vairākkārt atradies policijas uzraudzībā un pabijis arī cietumā, bet tikai nesen iemantojis pasaules slavu un neskaitāmu sieviešu uzmanību pēc tam, kad Kalifornijas štata Stoktonas policija izvietojusi noziedznieka fotogrāfiju savā sociālā tīkla Facebook lapā. Slavenā forogrāfija tapusi pēc tam, kad Džeremijs Mīkss apcietināts par nelegālu ieroču un munīcijas glabāšanu.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.