Krīze aktieru Danevičas un Meiera attiecībās?

© Vakara Ziņas

Vai Dārta Daneviča (25) un Mārtiņš Meiers (29) ir pāris? Šāds jautājums dzelteno mediju interešu lokā nonāca 2012. gada novembrī pēc «Spēlmaņu nakts», ko Dailes teātra aktrise un Valmieras teātra aktieris pavadīja kopā. Vai Daneviča un Meiers vēl ir kopā? Šādas runas gaisā virmo jau kopš pavasara.

Sākumā tikai draugi

Pēc «Spēlmaņu nakts» ballītes Dārta un Mārtiņš savas romantiskās attiecības noliedza, taču jau pēc nepilna pusgada tapa zināms, ka starp abiem jaunajiem aktieriem uzplaucis mīlestības zieds. Ne viens, ne otrs nekādus komentārus šajā sakarā nesniedza, savas attiecības neafišēja. Bet publiskos pasākumos, pat sastapti kopā, Dārta un Mārtiņš izteikti vairījās no fotoobjektīviem. Gan viens, gan otrs intervijās atzīst, ka viņiem īpaši nepatīk runāt par personīgo dzīvi, tomēr pērnruden intervijā «Latvijas Avīzei» Mārtiņš atklāja, ka abiem ar Dārtu jau gadu ir kopīgas mājas. Viņš saka, ka it kā visi apstākļi ir pret viņiem – abi strādā katrs savā pilsētā, abi ir ļoti noslogoti darbā teātrī, un tomēr viņi ir kopā. «Manā raksturā jaušams Vērsim tipiskais ietiepīgums un stūrgalvība, man ir savs stingrs viedoklis. To tagad reizēm nākas mainīt, un Dārta man palīdz. Kopā būšana ir mijiedarbība, ko var salīdzināt ar planētu riņķošanu ap Sauli,» tā Mārtiņš šajā intervijā izteicās par abu attiecībām.

Vilšanās norūda

Vai mīlnieku planētas vēl riņķo ap vienu Sauli? «Privātā Dzīve» šonedēļ raksta par Dārtas Danevičas un ātrslidotāja Haralda Silova (28) attiecībām. Abi kopā sastapti maija vidū Danevičas un viņas kolēģes Elīnas Dzelmes performances «Dzīvo damies. Māte» noslēgumā Dizaina fabrikā. Aktrise atzīst, ka «ar Haraldu ir labi pazīstama» un ka laiku ārpus teātra izrādēm un mēģinājumiem viņa labprāt pavada Haralda sabiedrībā... Savukārt Meiers, gatavojoties pirmizrādei Valmieras teātra jauniestudējumā «Sarkans», intervijā «Neatkarīgajai» saka, ka viņa lielākā problēma un sliktākā īpašība ir tā, ka viņš ir labs. «Es ticu cilvēkiem. Ļoti uzticos. Un tad sāp. Protams, tā ir mana personīgā cīņa, un tikai man pašam tā sevī jāizcīna.» Nevienā vārdā aktieris nepiemin Dārtu, taču starp rindām nolasāms, ka viņam kaut kas ļoti sāp. «Protams, uzticēšanās un pēc tam vilšanās norūda. Tāda ir dzīve, ko tur daudz... Bet tas salauž. Ak Dievs, kā negribas pārvērsties par draņķi un ciniķi! Kā negribas, lai pārakmeņojas sirds!» viņš saka šajā intervijā. Un arī neslēpj, ka viņa privātā telpa šobrīd ir «pietiekoši mežonīga, kaislīga, vētraina un plosoša», kas, protams, ļoti labi der jaunajai izrādei.

Izklaide

Populārais rīta raidījums "900 sekundes" Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos - ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots, kurš kopā ar Kristīni Garklāvu savulaik aizsāka raidījuma ceļu pie skatītājiem.