Dzelmei dzīvē pietrūkstot pašpārliecinātības

© Vakara Ziņas

Dailes teātra jaunā aktrise Inita Dzelme (26), kura TV3 vasaras seriālā «Viņas melo labāk» iejūtas Kristīnes lomā, reālajā dzīvē nepavisam nav tik drosmīga un tik pašpārliecināta, kāda ir viņas atveidojamā varone. Viņai drīzāk raksturīgs latviešu biklums.

Kristīnes dzīvesprieks, smiekli un košā āriene – jā, tas esot no Initas, bet visas pārējās savas varones īpašības aktrise labprāt no viņas mācītos. «Īstenībā – es no viņas varētu mācīties vairāk ļauties dzīves baudīšanai, jo šobrīd man ir tikai darbs. Ir filmēšanās, ir teātris, bet baudīt dzīvi laika reāli nav,» viņa stāsta intervijā «Neatkarīgajai». Aktrise apbrīno cilvēkus, kuri spēj savienot darbu ar izklaidi un karjeru ar ģimenes dzīvi. Inita to vēl neprot, bet ir apņēmības pilna apgūt. 7. jūnijā Inita Dzelme būs Cēsīs, kur jaunajā Vidzemes koncertzālē «Cēsis» gaidāma pirmizrāde – «Prāta vētras» bundzinieka Kaspara Rogas sarakstītajā dramatiskajā komēdijā «Skudru sprints», ko iestudējis režisors Mihails Gruzdovs, viņa spēlēs Sibilli. Uz skatuves viņai līdzās būs arī tādi pazīstami aktieri kā Ģirts Ķesteris, Lauris Dzelzītis, Kristīne Nevarauska, Juris Bartkevičs, Pēteris Gaudiņš, Gints Grāvelis, Ērika Eglija un Jānis Paukštello.

Izklaide

Populārais rīta raidījums "900 sekundes" Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos - ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots, kurš kopā ar Kristīni Garklāvu savulaik aizsāka raidījuma ceļu pie skatītājiem.