Atcelts ieteikums nepeldēties Dubultu pludmalē

© f64

Veselības inspekcija (VI) atcēlusi ieteikumu nepeldēties Dubultu pludmalē.

Kā informē VI pārstāve Agnese Gusarova, 26.maijā Jūrmalas pašvaldība veikusi pludmalē atkārtotas peldūdens kvalitātes pārbaudes un tajās mikrobioloģiskais piesārņojums vairs netika konstatēts, līdz ar to peldēties šajā peldvietā ir atļauts.

Jau ziņots, ka 15.maijā Latvijā sākās oficiālā peldsezona, un pēc pirmajām veiktajām peldvietu ūdens kvalitātes pārbaudēm VI neieteica peldēties tikai vienā oficiālajā peldvietā - Dubultu pludmalē, kur 13.maijā tika konstatēts mikrobioloģiskais piesārņojums.

Ūdens kvalitāti 54 oficiālajās jūras un iekšzemes peldvietās VI pārbaudīs visu peldsezonu - no 15.maija līdz 15.septembrim -, ņemot ūdens paraugus peldvietās katru mēnesi. Nākamās plānveida analīzes tiks veiktas 9. un 10.jūnijā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais