Vīrietis izģērbjas pie Baltā nama un pieprasa tikšanos ar Obamu

© Scanpix

23.maijā drošības sargi pie Baltā nama ASV arestējuši vīrieti, kurš izģērbies un uzsācis kautiņu ar objektu apsargājošajiem izlūkdienesta darbiniekiem, vēsta Reuters sniegtā informācija.

Balto namu apsargājošais ASV izlūkdienests identificējis šo vīrieti kā Maiklu Bekhardu un apsūdzējis par uzbrukumu un publisku atkailināšanos. Vīrietis esot devies pie Baltā nama sargiem, kuri atradušies pie ēkas žoga un paziņojis, ka viņam trijos paredzēta tikšanās ar ASV prezidentu Baraku Obamu. Sargi pieprasījuši Bekharda personu apliecinošos dokumentus un pārbaudījuši vīrieša sniegto informāciju, taču apmeklējumu nācies atteikt, jo tikšanās nav bijusi ieplānota un viņš ieceļojis no ārvalstīm. Pēc sargu atteikuma sašutušais Maikls Bekhards pēkšņi sācis izģērbties un mēģinājis uzsākt kautiņu. Pēc vīrieša agresīvo darbību novēršanas sargi viņu pieseguši un nogādājuši slimnīcā, lai apkoptu kautiņā iegūtos nelielos ķermeņa bojājumus.

Izklaide

Lai nu ko varētu teikt par latvju hiphopa pārstāvjiem, taču izdomas gan viņiem netrūkst: pavasarī pārsteidza Gustavo, kurš izdeva muzikālu īsfilmu, tajā apvienojot savu četru jauno dziesmu ekranizācijas, bet viņa kolēģis Edavārdi nupat gājis vēl tālāk – šis reperis publicējis videoklipu uzreiz visam albumam!  

Svarīgākais