ASTROLOĢIJA: Kur internetā meklēt savus horoskopus?

© skanpix

Mūs­die­nās, kad līdz da­to­ra tas­ta­tū­rai vai­ru­mam aiz­snieg­ties šķiet daudz ēr­tāk ne­kā iet līdz bib­li­otē­kai, in­for­mā­ci­ja (vis­maz sā­kot­nē­jā) vis­bie­žāk tiek mek­lē­ta tī­mek­lī jeb in­ter­ne­tā. Arī par as­tro­lo­ģi­ju un as­tro­lo­giem.

Pie­dā­vā­jam la­ko­nis­ku as­tro­lo­ģi­jas tē­mai vel­tī­to Lat­vi­jas por­tā­lu ap­ska­tu. Tā nav ana­lī­ze, nedz arī kri­ti­ka vai ie­tei­ku­mi, bet tāds kā ce­ļa rā­dī­tājs ar īsu ano­tā­ci­ju. Jā­pie­bilst, ka vai­rums viet­ņu ir kon­krē­ta as­tro­lo­ga vai sko­las mā­jas­la­pas, kas pa­pil­dus ie­vie­to arī da­žā­dus ar as­tro­lo­ģi­ju sais­tī­tus ma­te­ri­ālus, pre­ces, ap­li­kā­ci­jas u.tml.

Tā­tad – ja ne­vē­la­ties «uz dul­lo» rak­stīt in­ter­ne­ta mek­lē­tā­jā da­žā­dus at­slē­gas vār­dus, ja pa­ši īs­ti ne­zi­nāt, ko vē­la­ties at­rast, vai, tie­ši ot­rā­di, zi­nāt ļo­ti kon­krē­ti, ie­spē­jams, šis ne­lie­lais ie­skats pa­lī­dzēs.

www.astrologuasociacija.lv (bij. as­tro­lo­ger.lv)

Lat­vi­jas as­tro­lo­gu aso­ci­āci­jas LAS­TRA ofi­ci­ālā in­ter­ne­ta viet­ne. Mai­nī­ta ne ti­kai ad­re­se, bet arī iz­skats un iz­kār­to­jums, un acīm­re­dzot dau­dzas sa­da­ļas vēl ir iz­strā­des sta­di­jā, pie­mē­ram, sko­lu sa­rak­stā šo­brīd ir ti­kai vie­na, arī kur­su sa­da­ļa stāv tuk­ša. To­ties šeit var uz­zi­nāt par LAS­TRA ak­ti­vi­tā­tēm, tos­tarp ap­lū­ko­jot arī bil­žu ga­le­ri­jas, iz­la­sīt as­tro­lo­gu Ēti­kas ko­dek­su, ie­pa­zī­ties ar ser­ti­fi­cē­to as­tro­lo­gu sa­rak­stu. La­sā­mi arī vai­rā­ku pa­zīs­ta­mu as­tro­lo­gu in­ter­ne­ta emu­āri.

www.astropolis.lv

Por­tā­la vei­do­tā­ji uz­sva­ru li­ku­ši uz iz­pē­ti, tā sa­kot, pla­šu­mā un dzi­ļu­mā; te pub­li­cē­ti dau­dzi ori­ģi­nāl­rak­sti par as­tro­lo­ģi­jas me­to­di­kām un pē­tī­ju­miem, arī pa­šu iz­vei­do­tas prog­ram­mas. Būs no­de­rī­gi tiem, kas in­te­re­sē­jas par tā dē­vē­to no­piet­no as­tro­lo­ģi­ju. Lie­to­tā­jiem pie­ejams arī fo­rums, ku­rā tiek ap­spries­tas dau­dzas un da­žā­das tē­mas. La­sāms ne ti­kai lat­vie­šu un krie­vu, bet arī an­gļu un vā­cu va­lo­dā.

www.as­tro­lo­gi.lv

Labs tā dē­vē­tās po­pas­tro­lo­ģi­jas por­tāls – skaid­ri un sa­pro­ta­mi itin vis­iem par vi­su. Ļo­ti daudz da­žā­das in­for­mā­ci­jas, no as­tro­lo­ģi­jas pirm­sā­ku­miem līdz pat mū­su pre­zi­den­ta vē­lē­ša­nu ana­lī­zei. As­tro­lo­gu emu­āri, kas tiek re­gu­lā­ri at­jau­no­ti. Daž­ne­da­žā­di pa­do­mi, ie­tei­ku­mi, tes­ti, ka­len­dā­ri, mo­bi­lās ap­li­kā­ci­jas, taus­tā­mi un elek­tro­nis­ki pa­kal­po­ju­mi un pre­ces – tas gan pār­sva­rā par nau­di­ņu. Ir pie­dā­vā­jums kļūt par «As­tro VIP klu­ba» bied­ru, tā­dē­jā­di, sa­mak­sā­jot bied­ra nau­du, ir ie­spē­ja sa­ņemt īs­tu «as­tro ni­ku» un daudz vi­sā­du la­bu­mu par brī­vu.

www.e-as­tro­logs.lv

Bū­tī­bā vie­na no sa­da­ļām viet­nē www.astrologi.lv, kas pie­eja­ma arī at­se­viš­ķi – ne­klā­tie­nē pie­dā­vā ap­gūt as­tro­lo­ģi­ju (vē­dis­ko un Rie­tu­mu) un nu­me­ro­lo­ģi­ju. Viss sī­ki un smal­ki ap­rak­stīts – gan par ie­spē­jām, gan pie­dā­vā­ju­miem, gan mā­cī­bu mak­su.

www.as­tro­zi­ni­bas.lv

No­de­rēs tiem, kas vē­las ap­gūt as­tro­lo­ģi­ju vai uz­zi­nāt at­se­viš­ķus jau­tā­ju­mus bez lie­kiem iz­puš­ķo­ju­miem, pie­mē­ram, iz­la­sīt kon­krē­ti par Mar­sa tran­zī­tiem. La­pa ir jaun­a un vēl at­ro­das iz­strā­des sta­di­jā, tā­pēc tiek pa­pil­di­nā­ta. Vis­i pie­eja­mie ma­te­ri­āli ir bez mak­sas.

www.me­ness.lv

In­for­mā­ci­ja par da­žā­dām lek­ci­jām un se­mi­nā­riem, arī par vie­nu no Lat­vi­jas as­tro­lo­ģi­jas sko­lām. Var pa­la­sīt par Mē­ness cik­lu no­zī­mi da­žā­dās dzī­ves sfē­rās.

www.astronet.lv

Ie­spē­ja uz­zi­nāt da­žā­du vei­du ho­ro­sko­pus – dzim­ša­nas, kar­je­ras, sek­su­ālo u.c. (mak­sas īs­zi­ņa). In­te­re­sen­tiem pie­eja­ma rak­stu sa­da­ļa par da­žā­dām tē­mām. Mē­ness ka­len­dārs, die­nas vis­pā­rē­jais ho­ro­skops.

www.kosmopulss.lv

In­for­mā­ci­ja par iz­glī­to­ša­nos, kā arī iz­sme­ļo­ši un sī­ki rak­sti, pie­mē­ram, par Mē­ness die­nām un uz­tu­ru, krā­su spē­ku utt.

www.astrologos.lv

Plašs rak­stu klāsts, ku­ru au­tors ir viens no zi­nā­mā­ka­jiem Lat­vi­jas as­tro­lo­giem. Arī in­ter­vi­jas un bil­žu ga­le­ri­ja. 2014. ga­da ka­len­dārs elek­tro­nis­kā for­mā­tā (par mak­su). In­for­mā­ci­ja par lek­ci­jām u.tml.

www.horoskopupasaule.lv

Zīm­ju rak­stu­ro­ju­mi, die­nas fons. Vai­rā­ki rak­sti par as­tro­lo­ģi­ju. In­for­mā­ci­ja par iz­glī­tī­bas ie­spē­jām. Ezo­tē­ris­ko pre­ču pie­dā­vā­jums, da­žā­du pa­sā­ku­mu or­ga­ni­zē­ša­na.

www.astroselena.lv

Bū­tī­bā kon­krē­ta iz­glī­tī­bas cen­tra mā­jas­la­pa, ta­ču ir arī ne­lie­la pro­gno­žu sa­da­ļa. Kas in­te­re­san­ti, uz­svars liks tie­ši uz tū­ris­mu.

www.vediskaastrologija.lv

Daudz da­žā­du ma­te­ri­ālu par vē­dis­ko as­tro­lo­ģi­ju, in­for­mā­ci­ja par kur­siem un sko­lu.

www.panchanga.lv

Spe­ci­fis­ka viet­ne tiem, kas pa­dzi­ļi­nā­ti in­te­re­sē­jas par vē­dis­ko as­tro­lo­ģi­ju, tās at­za­riem, piem., mu­hur­tu. Pan­čan­gas ka­len­dārs.

__

* Ap­ska­tā nav ie­kļau­ti at­se­viš­ķi as­tro­lo­gu emu­āri (blo­gi), mā­jas­la­pas krie­vu un ci­tās va­lo­dās, kā arī in­ter­ne­ta viet­nes, ku­rās as­tro­lo­ģi­ja ir ti­kai vie­na no ap­ska­tā­ma­jām tē­mām. Nav mi­nē­ti arī por­tā­lu vei­do­tā­ju, po­pu­lā­ru as­tro­lo­gu vār­di – lie­lā mē­rā ik­kat­ra darbs ir ko­man­das darbs, tur­klāt – lik­te­nim ce­ļa zī­mes nav va­ja­dzī­gas, un mēs ti­cam, ka jū­su iek­šē­jā sa­jū­ta vis­dro­šāk jūs aiz­ve­dīs pie īs­tā as­tro­lo­ga vai sko­lo­tā­ja!

Izklaide

Pirmā jaunās popmūzikas balvas "Gamma" jeb "Gada augstākā mūsdienu mūzikas apbalvojuma" ceremonija notiks 2025.gada 5.martā "Arēnā Rīga", balvas pasniedzot vairākos desmitos nomināciju, trešdien preses konferencē informēja pasākuma rīkotāji.