Plāno atvērt slēpošanas trases Siguldā un Gaiziņkalnā

Šodien plānots atvērt slēpošanas trases Gaiziņkalnā un Siguldas apkaimē, liecina apkopotā informācija.

Ar šodienu darbu plāno sākt Gaiziņkalna slēpošanas trases "Lielais Golgāts" un "Mazais Golgāts", kā arī Siguldas pilsētas trase un Kaķīškalna trase.

Ja naktī uzsnigs, no šodienas varētu tikt atvērta arī slēpošanas trase "Dāmu paradīze". Kā aģentūrai LETA vakar stāstīja trases pārstāve Gundega Feldmane-Zāne, sniega segas biezums uz kalna ir desmit centimetri, tomēr labai slēpošanai būtu nepieciešama nedaudz biezāka sniega kārta.

No pagājušās nedēļas nogales vienu trasi atvēris pie Cēsīm esošais "Žagarkalns" un arī Madonas novadā esošais "Lido kalns". Darbu sācis arī Valmieras slēpošanas centrs "Baiļi", bet mākslīgo sniegu uz kalna sākusi pūst arī pie Siguldas esošā "Reiņa trase", Uzvaras parka slēpošanas trase Rīgā un slēpošanas kalns "Lemberga hūte".

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais