Austrālietis notur pilota kabīni par tualeti un izraisa lidmašīnas nolaupīšanas draudus

© Scanpix

Kāds austrālietis "Virgin Australia" lidmašīnas lidojumā no Austrālijas pilsētas Brisbānes uz Bali, Indonēzijā, lidojuma laikā noturējis pilota kabīnes durvis par tualetes durvīm, pieklauvējot un pilotiem radot bažas par iespējamu lidmašīnas nolaupīšanas mēģinājumu.

Austrālieti Metu Lokliju pirms nolaišanās pamodinājusi stjuarte un vīrietis devies tualetes meklējumos, sajaucot durvis. Pēc tam, kad Mets pieklauvējis pie pilota kabīnes durvīm, pilots ziņojis Indonēzijas gaisa satiksmes centrālei par iespējamiem draudiem. Drīz vien austrālieti arestējusi lidmašīnā esošais policijas pārstāvis un nogādājis viņu lidmašīnas aizmugurē, lai novērstu iespējamos draudus.

Lidmašīnai nolaižoties, to aplenkusi policija. "Virgin Australia" pārstāvis vēlāk informēja, ka lidmašīnas 137 pasažieriem un 7 apkalpes loceķļiem nekādas reālas briesmas nav draudējušas.

Pēc asins paraugu paņemšanas no Meta Loklija noskaidrojies, ka vīrietis lidojuma laikā ieņēmis apmēram sešas pretsāpju zāļu tabletes, lai arī policija sākotnēju uzskatījusi, ka austrālietis ir vienkārši piedzēries.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.