RECENZIJAS Enrique Iglesias. – Sex And Love –

Spāņu dziedātāja Enrikes Iglesiasa desmitais studijas albums, kurš pie viena ir arī viņa otrais, kas ieskaņots divās valodās, – nu gluži kā Šakirai! Diezgan dīvaini, ka Iglesiass tik kusli attīsta savus panākumus angliski runājošajās zemēs, jo viņa 2010. gadā izdotais Euphoria aizgāja uz urrā.

Spāņu dziedātāja Enrikes Iglesiasa desmitais studijas albums, kurš pie viena ir arī viņa otrais, kas ieskaņots divās valodās, – nu gluži kā Šakirai! Diezgan dīvaini, ka Iglesiass tik kusli attīsta savus panākumus angliski runājošajās zemēs, jo viņa 2010. gadā izdotais Euphoria aizgāja uz urrā. Iglesiass intervijās atzinis, ka gribējis šā diska turpinājumu izdot jau sen, sagatavots pat pirmais singls Mouth 2 Mouth (duets kopā ar Dženiferu Lopesu), taču tā neplānota nonākšana interneta pirātu rokās esot likusi plānus mainīt. Var jau būt, tomēr šī versija izklausās apšaubāma – kas gan mūsu dienās nenonāk internetā krietni pirms oficiālās izdošanas?! Albuma ierakstīšanā piesaistīts vesels lēvenis slavenību – iedziedāt gabalus palīdzējuši tādi cilvēki kā Kailija Minoga, Pitbull, Dženifera Lopesa un daudzi citi.

PAR. Pirms albuma izdošanas Iglesiass solīja, ka jaunajā darbā nebūšot tikai romantiskas balādes, bet īsts electro house. Savu solījumu viņš ir daļēji turējis – šeit iekļautās dziesmas tiešām derēs jebkurai deju zālei. I’m A Freak – spēks, Still Your King – atmiņā paliekoši utt. Te ir, kur piesiet ausi. Attiecīgas mūzikas faniem, protams.

PRET. Iglesiass... Pēc viņa dziesmu klausīšanās gribas apēst kilogramu citronu. Nu, kā var kaut kas tik salds patikt?!

* Materiāls tapis sadarbībā ar mūzikas veikalu Randoms.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais