Keitas un Viljama vizīte Jaunzēlandē palielina interesi par lidmašīnas biļetēm uz šo valsti

© Scanpix

Lai arī Kembridžas hercoga un hercogienes vizīte Jaunzēlandē sākās tikai pirmdien, ir dubultojusies atpūtnieku interese par lidmašīnas biļešu iegādi uz šo valsti.

Lai arī Keita Midltone un princis Viljamss kopā ar savu atvasi princi Džordžu tikai vakar sāka savu trīs nedēļu ilgo oficiālo vizīti Jaunzēlandē un Austrālijā, šis notikums nieka diennakts laikā ir dubultojis cilvēku interesi par lidmašīnas biļetēm uz Jaunzēlandi.

Interneta mājsalapa, kurā var meklēt un rezervēt lidojumus Cheapflights.co.uk ziņo, ka cilvēku interese par lidmašīnas biļetēm uz Jaunzēlandi augusi par 112%. Bens Rosiers, kompānijas runasvīrs, izteicies, ka tas pavisam noteikti nāks par labu valsts tūrisma industrijai, piebilstot, ka šis ir tikai sākums.

Paredzams, ka karaliskās ģimenes vizīte turinās piesaistīt lielu mediju uzmanību, līdz ar to palielinot arī tūristu vēlmi apskatīt Jaunzēlandi un Austrāliju, kā arī pašiem ieraudzīt Viljamu un Keitu ar jauno atvasi.

Izklaide

Šo trešdien, 23. oktobrī, ar blūza koncertu mūzikas namā “Daile” turpināsies festivāls “Bildes”, kam starts tika dots jau pirms pāris nedēļām. Ar daudzveidīgu repertuāru uzstāsies gan leģendāri Latvijas blūzmeņi, gan jaunie un daudzsološie talanti, bet koncertu vadīs Jānis Bukums.

Svarīgākais