Piektdaļa mājās strādājošo Apvienotajā Karalistē visu dienu valkā pidžammu

© Scanpix

Crucial.com veikajā pētījumā, kurā piedalījās 1,3 tūkstoši cilvēku no Apvienotās Karalistes, noskaidrots, ka piektdaļa no mājām strādājošo cilvēku visu dienu pavada pidžamā, savukārt 2% no aptaujātajiem pat strādā vispār bez jebkāda apģērba.

Aptaujātie no mājām strādājošie Apvieotās Karalistes iedzīvotāji pētījumā apgalvojuši, ka lielākāis traucēklis ir tieši darba kolēģi. Biznesa un personīgās dzīves trenere doktore Sallija Anna Lava komentē, ka labākās idejas rodas darbiniekiem, kas ir laimīgi un darbojas produktīvi. "Ja cilvēki strādā no stresa brīvā vidē, viņi ir spējīgi producēt daudz kreatīvākas un inovatīvākas biznesa idejas," viņa stāsta. Darbinieku strādāšana no mājām nestu arī labumu pašiem darba devējiem- pētījumā atklāts, ka 40% no aptaujātajiem būtu ar mieru strādāt vairāk stundu, ja daļu darbu viņi varētu veikt no mājām.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!