Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

"Rīgas modes nedēļu" rādīs telekanāls "Euronews"

Baltijas modes federācija, kas ir "Rīgas modes nedēļas" organizatore, parakstījusi sadarbības līgumu ar telekanālu kanālu "Euronews"

Kanāls "Euronews" savā ēterā izplatīs informāciju par "Rīgas modes nedēļu", kuras 20.jubilejas sezonas pasākumi šopavasar Rīgā norisināsies no 1.aprīļa līdz 5.aprīlim. Sadarbības līguma parakstīšana starp pasākuma organizatoru un "Euronews" kļuvusi iespējama, pateicoties Latvijas Lielbritānijas tirdzniecības palātas starpniecībai.

Informācija par "Rīgas Modes nedēļu" izskanēs raidījumā par gaidāmiem pasaules līmeņa kultūras pasākumiem "Rendez-Vous" piektdien, 28.martā, sestdien, 29.martā un svētdien, 30.martā.

Baltijas modes federācijas prezidente Jeļena Strahova par sadarbību ar "Euronews" stāstīja, ka šis ir vēl nebijis notikums, kas veicinās Latvijas modes un Rīgas pozitīvā tēla popularizēšanu. Televīzijas kanāla "Euronews" Londonas biroja pārstāvis, starptautisko darījumu direktors Martins Delošs, savukārt par sadarbību stāstīja, ka "Euronews" vienmēr bijis saistīts ar modi, atspoguļojot galvenos starptautiskus notikumus modes jomā pēdējo 20 gadu laikā. Tomēr par misiju un atbildību kanāls uzskata arī atbalstīt starptautiskajā mērogā labas eiropiešu iniciatīvas - tādas kā "Rīgas modes nedēļa".

"Rīgas modes nedēļa" šogad notiks jau desmito gadu,tās centrā būs labāko pašmāju un ārzemju modes dizaineru 2014./2015.gada rudens/ziemas sezonas kolekciju prezentācijas.