Londonā Svētā Patrika dienā policija autobusu joslā atstāj piedzērušos sievieti

© F64

Pirmdien Londonā, Svētā Patrika dienā, policija esot savākusi kādu piedzērušos sievieti, lai aizvilktu viņu tālāk no ielas vidus. Policisti sievieti aizvilkuši līdz autobusu joslai, kur arī viņa atstāta. Pēc dzēruma izgulēšanas un notikuša video apskatīšanas viņa vēlas panākt, lai policisti tiktu atlaisti no darba, vēsta BBC.

23 gadīgā Bridžeta Mongana atzinusi, ka notikuma brīdī ir bijusi piedzērusies, bet policistiem būtu vajadzējis viņu atstāt uz ietves, jo viņa varējusi iet bojā.

"Es neatceros kā es nonācu uz ceļa. Es daudz ko neatceros. No negadījuma atceros, ka policisti tad, kad mani atstāja, neko neteica. Jā, es biju piedzērusies, bet viņiem mani vajadzēja vismaz atstāt uz ietves," viņa stāsta. Cetusī sūdzējās, ka policistiem viņu vispār nevajadzēja aiztikt. Bridžeta vēlas panākt, lai video identificētie policijas darbinieki tiktu atlaisti. "Es esmu alkoholiķe un ar to lepojos, bet tas, ko viņi pirmdien izdarīja, ir nepieņemami," viņa paziņoja.

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/CyMBYAsie7U?version=3&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/CyMBYAsie7U?version=3&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais