Mikijs Rurks precēs bijušo Bilana līgavu

Holivudas aktieris Mikijs Rurks paziņojis par nākamgad gaidāmajām kāzām ar krievu fotomodeli Jeļenu Kuļecku. 24 gadus vecā skaistule savulaik tika uzskatīta par krievu dziedātāja Dimas Bilana līgavu, un pirms triumfālā 2008. gada Eirovīzijas konkursa D. Bilans pat publiski deklarēja, ka uzvaras gadījumā ar viņu apprecēšoties.

Tomēr līdz galam neskaidru apstākļu dēļ viņš šo solījumu tā arī nav pildījis, un tagad D. Bilana vietu ieņēmis 57 gadus vecais M. Rurks, kurš, saskaņā ar The New York Post rīcībā esošo informāciju, jau esot bildinājis krievu modeli un saņēmis viņas piekrišanu. Neoficiāla informācija liecina, ka kāzas ieplānotas nākamā gada aprīlī Maskavā, taču pats pārsteidzošākais esot tas, ka līgavainis, neraugoties uz savu cienījamo vecumu, intensīvi mācoties krievu valodu. M. Rurks pat vēloties, lai kāzu ceremonija noritētu saskaņā ar krievu tautas tradīcijām. Šī vēlme gan devusi iespēju Krievijas medijiem ironizēt, ka par tādām tiks uzdotas pašreizējā sabiedrības krējuma tradīcijas.

AP atgādina, ka J. Kuļecka, kura vairāk nekā piecus gadus strādā aiz Krievijas robežām, ar M. Rurku iepazinusies šā gada pavasarī. Krievijas žurnālistiem vēl pirms dažiem mēnešiem viņa mēģinājusi apgalvot, ka M. Rurks esot tikai viņas kaimiņš Ņujorkā un draugs, tomēr amerikāņu dzeltenās preses izdevumos ik pa brīdim pavīd fotogrāfijas, kurās saldais pārītis redzams kopā. J. Kuļecka pat sacījusi, ka mēģinājusi atšūt M. Rurku, pastāstot, ka viņai jau ir līgavainis, taču tas aktieri nav apstādinājis. "Pēc tam, kad mēs kopā ar Ļenu atbrauksim uz Krieviju, visi aizmirsīs, ka viņa bijusi Dimas Bilana līgava," viņš pašpārliecināti paziņojis.

Jāatgādina, ka M. Rurks bijis precējies jau divas reizes. 1989. gadā pēc astoņu gadu kopdzīves viņš izšķīrās no Deboras Feijeres, apprecējās ar aktrisi Karru Otisu, taču arī no viņas izšķīrās 1998. gadā.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!