Mailija Sairusa un Keitija Perija strīdas par skūpstu

© Scanpix

Popdīvas Mailija Sairusa un Keitija Perija pašreiz ir iesaistījušās strīdā par abu skūpstu Sairusas turnejas koncerta laikā Februārī.

Keitija Perija Mailijas Sairusas koncertā uzstājās ar slaveno hitu "I kissed a girl" jeb "Es noskūpstīju meiteni". "Viņas šovs bija lielisks...vienā dziesmas daļā ir tāda kā skūpstu kamera(kiss cam), un es piegāju viņai klāt, lai iedotu draudzīgu, meitenīgu buču, kā jau meitenes to mēdz darīt, bet tad viņa pagrieza savu galvu, lai varētu "padziļināt" skūpstu, un tad es atrāvos," Austrālijas rīta raidījumā "Sunrise" paziņojusi 29 gadus vecā Perija.

Keitija Perija apgalvo, ka Sairusa esot gribējusi no viņas ko vairāk. "Dievs vien zina, kur tā mēle ir bijusi. Mēs nezinām! Tā mēle ir tik bēdīgi slavena!" viņa stāstīja.

Uz to Mailija Sairusa atbildējusi ar Twitter ziņojuma palīdzību: "Girl if ur worried abt where tongues have been good thing ur ex boo is ur EX BOO cause we ALL know where THAT (tongue) been,". Šajā ziņojumā Sairusa paziņoja, ja Perija tik ļoti uztraucas par to, kur mēles ir bijušas, labi, ka viņas bijušais draugs(mūziķis un producents Džons Meijers) ir bijušais, jo visi zin, kur ir bijusi viņa mēle.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.