Sievietēm vajag sešas dienas, lai izlemtu izbeigt attiecības, vīriešiem- mēnesi

© Scanpix

Pētnieki atklājuši, ka sievietēm vajag daudz mazāk laika, lai izlemtu izbeigt attiecības, nekā vīriešiem, kas lēmumu var pārdomāt pat mēnesi, lai saņemtos un atrastu labāko veidu, kā to paziņot, vēsta dailymail.co.uk.

Pētījuma dati liecina, ka vīrieši pirms lēmuma pieņemšanas par attiecību izbeigšanu vispirms apmēram divas nedēļas apsver šo ieceri un kā to vislabāk izdarīt, un tad viņiem nepieciešama vēl nedēļa, lai saņemtos to paziņot. Savukārt sievietes tiecas šo lēmumu pieņemt ātrāk, neko daudz nepārdomājot- aptuveni sešas dienas. Visas aptaujas dalībnieces piekrita, ka dzīve ir pārāk īsa, lai ar nepareizo partneri pavadītu kaut mirkli vairāk, nekā nepieciešams. Aptaujā piedalījušies 500 neprecejušos pāru, kam ir bijušas gan īstermiņa, gan ilgtermiņa attiecības.

53% vīriešu atzina, ka pirms attiecību izbeigšanas viņiem vajag pamatīgi apdomāt iecerēto, savukārt tikai 23% sieviešu piekrīt šim viedoklim. Turklāt 16% vīriešu apgalvoja, ka paliktu neapmierinošās attiecībās pat 6 mēnešus, ja būtu kaut neliela cerība, ka tās uzlabosies. Pētījuma dati liecina, ka 77% sieviešu izvēlas attiecības beigt ar īsu un tiešu sarunu, jo uzskata, ka tas ir mazāk sāpīgi, kamēr 88% vīriešu šķiršanās procesu "velk garumā".

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!