Pētījums pierāda, ka vīrieši ir lielāki pļāpas, nekā sievietes

© Scanpix

Pētnieki noskaidrojuši, ka pretstatā pieņēmumam, ka tieši sievietes visvairāk mīl dalīties svešos noslēpumos, tieši vīrieši ir tie, kas ātrāk dalīsies ar konfidenciālu informāciju, ko saņēmuši no draugiem, ziņo dailymail.co.uk.

Pētījumā, kurā piedalījās divi tūkstoši britu, atklāts, ka vīrieši spēj turēt konfidenciālu informāciju un draugu noslēpumus pie sevis vien apmēram divas stundas un 45 minūtes- gandrīz 40 minūtes mazāk, nekā sievietes. Pateicoties sociālajiem medijiem, cilvēkiem vairs nav jāsatiekas klātienē, lai varētu izstāstīt viens otram jaunākos notikumus un baumas pēc iespējas ātrāk.

Katrs divdesmitais vīrietis pētījumā pat atzina, ka tikko uzzināto draugu noslēpumu bieži vien kādam izstāsta jau pirmo desmit minūsu laikā. Neskatoties uz pētījuma rezultātiem, 92% apgalvojuši, ka ļoti labi prot glabāt noslēpumus. Noskaidrots, ka vīrieši visvairāk dalās ar noslēpumiem, ja tie saistīti ar kādu dēku, laulības pārkāpšanu, meliem vai dienesta romāniem. Stiprais dzimus labprāt baumo arī, ja kādas iekūlies nepatikšanās ar policiju, melo par savu darbu un finansiālo situāciju, veicis plastisko operāciju utt.

Katrs desmitais vīrietis atzinis, ka ar iegūto informāciju dalās vismaz ar pieciem dažādiem cilvēkiem, piemēram, dzīvesbiedru, draugiem un darba kolēģiem. Trīs no desmit vīriešiem dēļ baumošanas ir sastrīdējies ar aprunāto cilvēku, un viens no desmit vīriešiem atzīst, ka vēl aizvien nerunā ar šo personu dēļ minētā incidenta.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.